Cobra tuo Kingin takaisin peliin - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobra tuo Kingin takaisin peliin

King LTD draiverilla on erittäin nuorekas ulkonäkö. SpacePort avaa näkymän lavan sisälle.

Cobra nousi 1990-luvun alussa vauhdilla trendikkäimpienmailamerkkien joukkoon. King Cobra brändillä markkinoitujen mailojenykkösmannekiinina toimi uransa parhaita vuosia pelannut Greg Norman, oman aikakautensa kuningas.

King jäi myöhemmin pois Cobran hakiessa uutta suuntaatuotekehittelyssä ja markkinoinnissa.

Kauden 2016 tuotevalikoiman markkinointiin King tekeenäyttävän paluun.

”Tiesimme, että rima on korkealla kun tuomme King Cobran takaisin peliin. Sen täytyi tuoda markkinoillejotain aivan uutta, mullistaen käsityksiä siitä, avaruusteknologian avullavoidaan mailoihin ominaisuuksina liittää”, julisti Cobra Golfin tutkimus-jatuotekehitysyksikön johtaja Tom Olsavsky elokuun 18. päivänä pidetyssälanseeraustilaisuudessa

Tuoteperheen lippulaivaksi ja menestyksen mittariksi nousee King LTD draiveri josta löytyy kaksi mallia. King LTD Pro on suunnattu kilpapelaajille. Nostokulmaaon 7-10 astetta.

King LTD mallin ostajakunnan ennakoidaankoostuvan tavallisista harrrastajista,osittain myös kilpapelaajista. Kaupanhyllyltä ostettuna vartena onlaadukkaisiin tuotteisiin luokiteltava Aldila Rogue Black 60.

Ulkonäkönsä osalta huomiota herättävässä mailassa onerikoisuutena pohjaan sijoitettuläpinäkyvä portti, jonka avaamalla pelaaja saa näkymän mailan sisuksiin.

Tuotteen suunnittelijoiden mukaan ”SpacePort” tuo lyöntiin lisää voimaa sekä tarkkuuttavähentämällä lavan sivusuunnan liikettä.

Markkinoinnissaan Cobra painottaa vahvasti Center ofGravityn (CG) aiempaa alhaisempaan kohtaan mailanlavassa. Cobra uskoo olevansa ensimmäinenmailanvalmistaja, jonka draiverissa tehokkain osumakohta on lavan keskellä, eisen yläpuolella, kuten tähän asti.

<a href=Rickie Fowler ja Mikko Ilonen pelasivat yhdessä vuoden2014 PGA Championshipissa.Kuva Getty Images" src="/wp-content/uploads/2015/08/14081003472125.jpg">

Rickie Fowler ja Mikko Ilonen pelasivat yhdessä vuoden2014 PGA Championshipissa.Kuva Getty Images

Cobran ykköspelaaja Rickie Fowler on ollut mukana mailantuotekehittelyssä ainakin lyömällä sen protyyppejä.

”Minulle on tärkeintä se, että maila näyttää pallolleasettuessani hyvältä. Teknisistä nyansseista en tässä yhteydessä ymmärrä juurimitään. Aloitan mailan varsinaisen testaamisen välittömästi ja uskon laittavanisopivimman version bägiini vielä syksyn aikana”, toukokuussa PlayersChampionshipin voittanut Fowler totesi.

Selvää on, että Fowlerin menestys tai menestymättömyys on hyvin ratkaisevia tekijöitä King LTD:n myynnin osalta.

Draiveri tulee Suomen markkinoille lokakuun puolivälissäsamanaikaisesti väyläpuiden sekä King ForgedCombo ja King Forged TEC-rautasettien kanssa.

KingLTD draiveri tulee olemaan Cobralle hyvin merkittävä tuote ja samalla panostus ”faceliftingiin”.

Draiveriensuositushinta on 499 euroa, sata euroa enemmän kuin edellisillä malleilla.Kallis dollari on viimeaikoina tuonutmerkittäviä paineita hintojen nostoonEuroopassa.

Omakokemus King LTD Pro draiverista oli erittäin positiivinen. Ulkonäöltään se onraikas, energisyyttä symboloiva. Alkuasentoon asettuessa luottamus mailaansäilyy, svingatessa tuntuma lapaan oli erinomainen ja Trackmanin antamat arvotomalta kohdaltani huippulukuja.
Testaaminen jatkuu mailan tullessa Suomen markkinoille.

Teemu Tyry

Cobra Golf, kotisivut

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (5 kpl)

 • Hangon kiksi says:

  Eli jos on esim. Slaissiongelma niin se poistuu kun ostaa uuden mailan, jaapa jaa ja niinpäniin. LOL

 • Kitupiikki says:

  Onneksi Center myy tätä kohta ennakkoon alennuksella 149 € / kpl. Ostakaa pois huippumaila…

 • Juuso says:

  Varsinkin miehet on niin urpoja, että heille pitää valehdella mailan loftikin. Useimpien suosituimpien harrastaja drivereiden nostukulma on usean asteen suurempi kuin ilmoitettu. Jos mailanvalmistaja keksii harrastajalle koko ajan uutta kerrottavaa, ei se ole valmistajan vika. Anteeksiantava ei sanan varsinaisessa merkityksessä tarkoita slaissin korjaamista. Menepä lyömään joskus oikeasti ”vaikealla” mailalla , niin ymmärrät mitä se tarkoittaa. Joissain mailoista on offsettia ja lapaakin suljettu, jolla sitä slaissin korjataan ja valitettavasti opetetaan lyömään väärin. Kyllä kuluttajan täytyy katsoa peiliin, jos tuntuu että tarttuu uutuuksiin helposti. Ei se ole markkinamiesten vika. Kuitenkin todistettavasti välineet kehittyvät koko ajan, joten liika skeptisyyskään ei edusta mitään.

 • Hangon kiksi says:

  Eilen 10 väyläosumaa, sitäedellisenä päivänä 9, par-3 väyliä ei lasketa. Ainahan täällä joku kaiken tietää, lihavoitu teksti otsikon alla väittää suorempia lyöntejä eli ”maila estää lyöntivirheitä” Itse en osaa lyödä slaissia, mutta kun muitten lyöntiä kattelee niin avot kun tulee slaissia ym ihmeellisiä koukeroita eli kun ostaa tämän mailan niin pallo menee suoraan vai täh? Parituntia proolla tulee halvemmaksi kuin jos aina vuoden alussa ostaa uuden ajurin ja lyönti/svingivika tuottaa slaissin. Jos lyödään käsillä niin ei siihen uusi maila auta.

 • maikkip2 says:

  Toisille golf on välineurheilua, toisille ei. Moni hiihtoa harrastava ostaa uudet sukset joka vuosi, kun on keksitty uutta, joku uuden pyörän, joku jopa uuden auton aina mallin vaihduttua. Ainoa asia mikä ihmetyttää on juuri tuo usko siihen, että huono lyönti paranee hyvillä välineillä. Samoin se, että esim. Pego mainostaa mailafittaustaan sillä, että lupaa löytää mailan jolla ko. henkilö lyö pidemmälle. Pitkälyöntisten usein metsiin karkaavia palloja etsitään jokaisellla kentällä päivittäin ja Pegokin antaa virheellisen kuvan onnistuneesta lyönnistä, joita tekstin mukaan mitataan vain lyönnin pituudella. Luulisi Pegonkin olevan enemmän kiinnostunut yksittäisen asiakkaan lyöntiongelmasta – onhan siellä pro:t töissä ja antavat kyllä hyviä vinkkejäkin – mutta kaupan tehtävä on myydä tavaraa. Eri asia on tietysti, jos maila on huonossa kunnossa, varsi löystynyt jne., silloin testaaminen ja myyminen on aiheellista. Rakkaan mailan ongelmia ei helposti itse huomaa. Jos on joskus joutunut pelaamaan vuokramailoilla, on varmaan huomannut, että hetken takeltelun jälkeen peli sujuu niinkuin ennenkin! Kunnon opettavat pro:t kunniaan. Heitä on Suomessa paljon ja jokaisen olisi lyöntiongelman kanssa ensin mentävä pro:n puheille ennen mailakauppaan ryhtymistä.