Cobra marssittaa markkinoille kuparisen kaunista pintaa - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Cobra marssittaa markkinoille kuparisen kaunista pintaa

Ulkonäkö ei ole mailoissa mitätön asia. Cobra tarjoaa pari virkistävän erilaista vaihtoehtoa.

Siinä missä golfmailojen teknologiaa on viety viime vuosina jatkuvasti eteenpäin, on myös niiden ulkonäköön panostettu yhä enemmän. Toki aina on ollut niin, että ulkonäöltään miellyttävään golfmailaan on mukavampi tarttua kuin rumaan vaihtoehtoon, mutta kilpavarustelu on kiihtynyt viime vuosina etenkin niin sanottujen pelimiesten mailojen kohdalla, joissa ulkonäkö yhdessä tuntuman ja osumaäänen kanssa näyttelee suurempaa roolia kuin korkeammalla tasoituksella pelaavien harrastajien mailoissa.

Cobra lanseerasi hiljattain kuparisen kiiltävän pelimiesten mallin ja vähän helpomman, mutta niin ikään kuparisen vaihtoehdon. Uusi blade-rauta on Rickie Fowlerin niin sanottuun pro modeliin, Rev 33:een perustuva malli nimeltään RF Forged MB. Spekseiltään mailat vastaavat täysin Fowlerin työkaluja, mutta lavat ovat taottuja siinä missä Fowlerin malli on täysin CNC-työstämällä valmistettu.

Olennaista on pintakerros, kuparinen pinnoitus, joka tuo mailalle omaperäisen ja kiehtovan ulkonäön.

RF viittaa Rickie Fowleriin, MB muscle backiin. Yhteenvetona voisi todeta, että mailat sopivat sinulle, jos olet todella hyvä golfari.

Cobralla tiedostetaan, että harva harrastaja on taitotasoltaan niin hyvä, että blade-rautoja kannattaisi edes harkita. Mutta eipä hätää. Jos kuparinen pinta on se mikä innostaa, vaihtoehto voi olla noin vuosi sitten julkaistun Forged TEC -mallin uusi kuparinen versio, joka tulee kauppoihin samassa yhteydessä. Se on rakenteeltaan ontto cavity back -rauta ja sitä kautta huomattavasti anteeksiantavampi kuin RF Forged MB.

RF Forged MB on saatavana rautanelosesta pitching wedgeen. King Forged Tec -settiin saa lisäksi toiseen päähän rautakolmosen ja toiseen gap wedgen.

King Forged Tec -mallin nostokulmat ovat todella aggressiivisia. Siinä missä RF Forged MB:n rautaseiskassa kulmaa on 34 astetta, on sistä King Forgeg Tec -setin rautaseiskassa vain 29,5 astetta.

Lue seuraavaksi: Tästäkö alkaa mailanvalmistuksen uusi aikakausi? – Cobra julkaisi ensimmäisen 3D-tulostetun golfmailan

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje