Callaway toi palloistaan tutut tarkkuusviivat myös Odysseyn puttereihin - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Callaway toi palloistaan tutut tarkkuusviivat myös Odysseyn puttereihin

Putterin lavan päälle sijoitetut kolme viivaa auttavat silmiä hahmottamaan linjan paremmin. Kuva: Odyssey Golf

Triple Track -idean taustalla on lentokoneiden hyödyntämä visuaalinen teknologia.

Innovatiivisista puttereistaan tunnetun Odysseyn insinöörit ovat viivähtäneet suunnittelupöydän ääressä ja lopputulemana on ollut vuosikymmenen kärkeen uusi mallisto, Triple Track.

Suunnittelun ydin juontaa juurensa vuosi sitten Callawayn palloissa esiteltyyn Triple Track -teknologiaan, joka koostuu kolmesta viivasta. Kaksi sinistä viivaa ja keskellä oleva punainen viiva auttavat silmiä hahmottamaan linjan paremmin. Samat kolme viivaa on nyt tuotu puttereiden lavan yläosaan helpottamaan tähtäystä.

Triple Track -idean taustalla on visuaalinen Vernier Hyper Acuity -teknologia, jota lentokoneet hyödyntävät laskeutuessaan kiitoradalle.

Lapa on kiinnitetty useammasta materiaalista koostuvaan varteen Varsi kantaa nimeä Stroke Lab. Painoa on säästynyt kevyiden materiaalit avulla 40 grammaa. Säästynyt massa on jaettu uudelleen lapaan ja gripin päähän, mikä edistää Odysseyn mukaan lyönnin tempoa ja johdonmukaisuutta.

Odyssseyn uuden putterimalliston ydin perustuu samaan konserniin kuuluvan Callawayn pallojen Triple Track -teknologiaan. Kuva: Callaway Golf

Microhinge Star -insertti tuottaa osumassa jämäkämmän tunteen ja paremman äänen sekä hyvän suosion saaneen White Hot Microhinge -insertin kaltaiset rullausominaisuudet.

Mallivaihtoehdot: 2-Ball, 2-Ball Blade, Double Wide, Marxman ja Ten

Suositushinnat: 269,00 euroa. 2-Ball-versiot ja Ten, 289,00 euroa

Yhtiön Stroke Lab -mallisto täydentyi samanaikaisesti Black-versioilla, joissa on nimensä mukaisesti musta lapa. Stroke Lab -varren ohella malliston puttereiden lavoissa on Triple Trackin kaltaisesti Microhinge Star -insertti.

Mallivaihtoehdot: #1, #7, Double Wide, Rossie, R-Line Arrow, Ten ja Bird of Prey

Suositushinnat: 269,00 euroa

Kaikki Odysseyn uutuusputterit saapuvat merkin jälleenmyyjille 30. tammikuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje