Srixon lanseerasi myrskyssäkin paremmin lentävän Z-Star malliston uuden tulokkaan - Golfpiste.com

30.5.–6.6. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][19]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Srixon lanseerasi myrskyssäkin paremmin lentävän Z-Star malliston uuden tulokkaan

Srixonin Z-Star Diamondin ydin on keskeltä pehmeä ja ulkoreunalta kiinteä, mikä edistää tunnetta ja pallonnopeutta. Kuva: Srixon

Z-Star Diamondissa yhdistyy kahden aiemman version parhaat ominaisuudet.

Srixon on laajentanut Z-Star-pallomallistoaan kolmannella versiolla, jota on kehitetty yhteistyössä merkin tallipelaajien, Brooks Koepkan, Hideki Matsuyaman ja Shane Lowryn kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu
Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Suurella mailanpäännopeudella lyöville pelaajille tarkoitettu kolmiosainen Diamond on ideaaliversio niille, jotka haluavat pitää pallon kontrollissa lähestyttäessä viheriötä mistä tahansa kentän alueella.

Pallossa yhdistyy Z-Star XV:n tavoin hyvä lähipelituntuma griinien ympäristössä sekä laadukkaat pituusominaisuudet. Tämän ohella pallo tuottaa enemmän spinniä lyödessä pitkillä ja keskipitkillä raudoilla.

Uutuuspallon perusta on nopeutta ja tunnetta edistävä FastLayer-ydin, joka on keskeltä pehmeä ja ulkoreunalta kiinteä. Se yhdistyy Srixonin patentoimaan, 0,6 millimetrin paksuiseen termoplastiseen Spin Skin with SeRM -uretaanipintaan, joka pureutuu osumassa rautojen uriin lisäten kitkaa ja maksimoiden spinniä sekä kontrollia.

338 dimplen kuviointi on suunniteltu vähentämään vastusta ja edistämään korkeutta sekä pidempää ja parempaa lentokaarta kovemmissakin tuulissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Artikkeli jatkuu

Mallistosta Z-Star on spinnaavin ja Z-Star XV:ssä on parhaat pituusominaisuudet. Diamond on puolestaan yhdistelmä kahdesta edellä mainitusta versiosta.

Hiljattain Srixonin kanssa merkkisopimuksen tehnyt nelinkertainen major-voittaja Brooks Koepka on jo ottanut Z-Star Diamond -pallon käyttöönsä.

Uutuuspallo saapuu Srixonin jälleenmyyjille maaliskuussa. Suositushinta on 55,00 euroa/tusina.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje