Bob Vokey innoissaan uudesta wedgesarjastaan. - Golfpiste.com

24.1.–31.1. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[7][11]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Bob Vokey innoissaan uudesta wedgesarjastaan.

Titleist Vokey Design Spin Milled 5 -mailat saapuvat jälleenmyyjille lopputalvesta. Kuva: Acushnet Company

Titleist esitteli uudet Vokey Design Spin Milled 5 -wedgensä tarkan harkitusti. Osallistujat saivat kertoa loppuvuodesta Las Vegasissa pelatussa PGA Tourin turnauksessa mielipiteensä mailoista ennen niiden päätymistä tehdastuotantoon.

Lopullisia versioita hierottiin kuukausia muun muassa yhteistyössä Adam Scottin, Steve Strickerin ja Jason Dufnerin kanssa, kunnes yhtiö ilmoitti aloittavansa mailojen myynnin maaliskuun puolivälissä. Päävastuun suunnittelusta on kantanut edelleen maineikas wedge-valmistaja Bob Vokey.

Spin Milled -teknologia ja syvemmät TX3-lapaurat tuottavat enemmän spinniä erityyppisiin lyönteihin. Uusissa urissa on seitsemän prosenttia suurempi tehokkuus ja kaksi merkittävää ominaisuutta: maksimaalinen spinni sekä ruohon ja hiekan poiskanavointi paremman osumakontaktin saavuttamiseksi. Täsmällisesti työstetyt urat ja koneistettu lavan pintarakenne edistävät pallon lentorataa ja pituuskontrollia.

Jokainen ura on työstetty tiukkojen toleranssien mukaisesti ja niiden ulottuvuudet noudattavat golfin sääntöjen asettamia maksimaalisia mittoja. Yhtiön mukaan korkeataajuinen lämpökäsittely tuottaa pitkäkestoisemman spinnin ja pidentää mailan elinikää.

Titleist Vokey SM5 -wegdejä on saatavana 21 erilaisella kulma/pohjan kaltevuus/ hiontayhdistelmällä. Kuusi pohjaversiota on jaettu matalan, keskitason ja korkean bouncen kategoriaan sopiakseen mahdollisimman monelle pelaajatyypille ja vaihteleviin olosuhteisiin.

”Olen aina sanonut, että minulla on käytössäni maailman paras kehitys- ja tutkimusosasto – PGA Tour”, Bob Vokey sanoi. ”Pelaajilta saatu tieto ja yhteistyö tiimimme insinöörien kanssa ovat olleet keskeisessä asemassa tätä mailaa suunnitellessa.”

”Olemme lisänneet spinniä ja antaneet pelaajille enemmän kontrollia. Kyseessä on monipuolinen maila, joka herättää luottamusta erityyppisissä lyönneissä viheriön ympäristössä.”

Vokey SM5:ssä löytyy kolmenlaista viimeistelyvaihtoehtoa: Tour Chrome, Gold Nickel sekä Raw Black. Jokaiseen mailaan on mahdollista saada yksilöllinen viiden kirjaimen tai numeron yksilöllinen kaiverrus. Kulmavaihtoehdot alkavat 46-asteisesta ja kaltevimman version nostokulma on 62 astetta.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje