Blixt jatkaa Cobra Puman tallissa - Golfpiste.com

28.6.–5.7. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[15][27]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Blixt jatkaa Cobra Puman tallissa

Jonas Blixt piiskaa jatkossakin palloaan Cobran draiverilla. Kuva: All Over Press

Cobra Puma Golf tiedotti alkuviikosta rustanneensa jatkosopimuksen tallinsa kuumimpiin pelaajiin kuuluvan Jonas Blixtin kanssa. Vuodesta 2011 merkin kanssa yhteistyötä tehnyt Blixt pelaa tuoreen sopimuksen mukaan Cobran välineillä ainakin seuraavat kolme vuotta. Samaan diiliin perustuen ruotsalainen sonnustautuu Puman jalkineisiin ja tekstiileihin.

”Jonas on esiintynyt kentällä edukseen viimeisen kolmen vuoden aikana. Olemme innoissamme, että saamme tukea hänen pyrkimyksiään nousta yhä ylemmäs maailmanlistalla”, Cobra Puma Golfin nokkamies Bob Philion sanoi.

”Hänen tyylinsä ja taitonsa tekevät hänestä täydellisen suurlähettilään Cobran ja Puman brändeille.”

World Rankingilla sijalla 42 oleva Blixt on voittanut Cobra Puman miehenä kaksi (Frys.com Open 2012 ja Greenbrier Classic 2013) PGA Touriin kuuluvaa turnausta. Blixt pelasi tämän vuoden heinäkuussa ensimmäisen major-turnauksensa ollen British Openissa 26:s. PGA Championshipissä hän ylsi neljänneksi.

”Olen ollut pitkään Cobran ja Puman tuotteiden suuri ystävä, joten on ilahduttavaa että voin edustaa molempia brändejä myös tulevina vuosina”, 29-vuotias Blixt sanoi. ”Cobra Puma on auttanut minua merkittävästi saavuttamaan nykyisen asemani rankingissa, ja odotan että voimme yhdessä nousta seuraavalle tasolle.”

Blixt ottaa käyttöönsä heti vuoden 2014 alussa Cobran uudet BiO Cell -draiverin ja väyläpuun sekä 48-, 54- ja 61-asteiset Tour Trusty -wedget.

Vuonna 2008 ammattilaiseksi siirtynyt Jonas Blixt sijoittui kaudella 2011 Nationwide Tourilla viidenneksi, ja ansaitsi pelioikeuden USA:n pääkiertueelle. Hän oli lähellä ensimmäistä voittoaan PGA Tourilla jo keväällä 2012, mutta jäi kalkkiviivoilla kolmanneksi Byron Nelson Championshipissä.

Florida State -yliopistossa opiskellut Blixt missasi kesällä 2012 kaksi kuukautta kylkivamman vuoksi, mutta juhli vielä samalla kaudella PGA Tourin syyssarjaan kuuluneen Frys.com Openin voittoa. Tänä vuonna tullut Greenbrier Classicin ykköstila sinetöi Blixtille debyytin vuoden 2014 ensimmäisessä major-turnauksessa, Mastersissa.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje