5.12.–12.12. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][10]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Anna Nordqvist Cobran talliin

Anna Nordqvist kiertää jatkossa Cobran golfbägi matkassaan.

Anna

Varsin odotettu uutinen oli Anna Nordqvistin siirtyminen pelaamaan Cobran mailoilla. Nordqvist on kiertänyt ammattilaisena vuodesta 2009 samaan konserniin nykyään kuuluvan Puman vetimissä, joten maila-ja bägisopimus istui hyvin kokonaisuuteen.

Nordqvist oli ammattilaiseksi siirtyessään useimpien mielestä maailman paras amatööri. Hän teki loistavan sisääntulon LPGA Tourille voittamalla LPGA Championshipin ja kauden päättäneen Tour Championshipin. Näissä kisoissa Nordqvist osoitti henkistä kovuutta vaativissa paikoissa olevansa isojen kisojen voittaja. Valinta kauden tulokkaaksi oli itsestäänselvyys. Päättynyt vuosi olikin vaikeampi, Eskilstunasta kotoisin oleva Nordqvist putosi rahalistan sijalle 24:s. Hän voitti LPGA Tourin epävirallisen kisan Mojo -6:n.

Nordqvist aloittaa kautensa Thaimaan osakilpailulla helmikuun puolivälissä. Majorit ja syyskuussa pelattava Euroopan ja USA:n välinen Solheim Cup ovat ne, joissa Nordqvistin kovuus ensisijaisesti punnitaan.

Cobran nuorekkaaseen tiimiiin kuuluvat myös Ian Poulter, Johan Edfors, Lexi Thompson ja Jason Gore. Oletettavasti lisää signeerauksia on vielä tulossa, sillä markkinaosuuksiaan kasvattamaan pyrkivälle yritykselle lista on vielä varsin lyhyt. Nordqvistin sopimus kattaa ainakin alkuvaiheissa putteria ja wedgejä lukuunottamatta muut mailat, bägin, vaatteet ja kengät.

Kolmatta kauttaan ammattilaisena aloittava Nordqvist uskoo uusien välineiden auttavan häntä nousussa kohden ”seuraavaa tasoa”.

”Cobra on tunnettu innovatiivisuudestaan, teknologian hyväksikäytöstä ja tyylikkyydestään. Olen iloinen ja ylpeä päästessäni mukaan tiimiin”, Nordqvist totesi Cobran julkaisemassa tiedottessaSeuravat Cobra-mailat ovat Nordqvistin bägissä:

-Driver: S3 9.5° astetta, Mitsubishi Bassarra Hawk 53g Regular varsi

– S3 F puu 15° astetta, Graphite Design DI 6S varsi

-Baffler Rail 3/H Aldila NV 75S varsi

– S2 raudat, Forged 4-PW Nippon 1130 R varret

Teemu Tyry

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje