26.9.–3.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[8][18]
KilpailuaSuomalaista
Välineet

Adams Golfilta uusi hybridi

Pro'sta kaavaillaan Adamsin hybridivalikoiman lippulaivaa. Kuva: Adams Golf.

Kun Adams uudistaa tuotevalikoimansa kivijalan, eli hybridinsä, ei virheisiin ole varaa. Etenkin vanhan 9031-menestysmallin korvaamisen suhteen yrityksellä on rima äärimmäisen korkealla, olivathan Adamsin tuotteet suosituimpia hybridejä niin PGA, LPGA kuin European Tourillakin viime kaudella.

”Kuuntelimme tuotekehittelyprosessissa tarkkaan sekä kiertuepelaajien että tavallisten harrastajien mielipiteitä”, vakuuttaa tuotekehitysjohtaja Michael Fox.

”Testaajat ylistivät anteeksiantavuutta, mutta olivat yhtälailla vaikuttuneita pitkälyöntisyydestä”, hän jatkaa.

Adamsin Pro-hybridien tuotekehittelyn keskiössä ovat lavan pohjassa ja yläpinnassa sijaitsevat urat, jotka lisäävät lavan osumapinnan juostavuutta ja sitä kautta parantavat pallon lähtönopeutta. Ratkaisu myös lisää anteeksiantavuutta.

Vaikka keksintö on eittämättä tehokas, ei etenkään lavan yläpinnan ura ulkonäkönsä puolesta ehkä miellytä kaikkia.

Pro-mallissa mailan painopistettä on tuotu entistä lähemmäs carpenter 455 -teräksestä valmistettua erittäin ohutta osumapintaa työstettävyyden lisäämiseksi. Lapa on pieni, vain 95 kuutiosenttimetrin kokoinen.

Pro mini puolestaan on huomattavan pienilapainen malli, joka soveltuu edistyneemmille ja kovaa lyöville pelaajille, jotka antavat paljon painoarvoa lyönnin työstettävyydelle.

Pro mini -mallin lapa on erittäin kompaktin kokoinen. Kuva: Adams Golf

Pro mini -mallin lapa on erittäin kompaktin kokoinen. Kuva: Adams Golf

Niin Pro on saatavissa nostokulmissa 16, 18, 20 ja 23 astetta. Pro mini -mallista löytyy lisäksi 26-asteinen versio.

Prossa perusvarsi on tyyppiä: Aldila Tour Red, jota on saatavissa neljässä eri jäykkyydessä. Pro Minin varsi on Aldila Tour Green, jota saa kolmessa eri jäykkyydessä. Molempien svingipaino on D2.

Mailoja on saatavilla jälleenmyyjiltä huhti-toukokuussa suositushintaan 219,00 euroa.

Adamsin valikoimissa on lisäksi hybridimallit XTD Ti ja Idea.

Sami Sarpakunnas

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)

  • menestystä says:

    On se hienoa että joku mailamerkki on suorittu PGA toureilla.. Sehän riippuu siitä paljonko mailavalmistaja laittaa rahaa mukaan.. Tonnin kierros ei ollenkaan huononna valinnanmahdollisuutta rivipelaajille. Sopimuspelaajissa kai puhutaan sadoista tonneista tai jopa miltseistä. Et sillai sitä suositummuutta saa golfoissa kohtuu helposti jos rahat riittää.