16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Töihin Golfpisteelle: etsimme tapahtumavetäjää kesäkaudeksi

Haluatko liikkuvan, sosiaalisen ja golfillisen kesätyön osana Golfpisteen tapahtumatiimiä? Jos vastaat kyllä, voit hyvin olla etsimämme henkilö. Hae ja paikka voi olla Sinun!

Toimenkuvaan kuuluu tapahtumien järjestäminen ja toteutus golfkentillä. Resurssitarpeemme ajoittuu golfkauteen eli käytännössä touko–syyskuulle.

Työssä menestyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää, ajokorttia, golfin tuntemusta ja mielellään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, esiintymiskykyä sekä iloista luonnetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä tilanteessa kuin tilanteessa.

Tarjoamme vaihtelevan, vauhdikkaan ja liikkuvan työn golfin parissa osana kokenutta ja ammattitaitoista tiimiä sekä kilpailukykyisen palkan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.4.2017 mennessä sähköpostitse tapahtumistamme vastaavalle Antti Jantuselle osoitteeseen antti.jantunen@golfpiste.com

Golfpiste on Suomen johtava golfalan toimija. Kustannamme Golfpiste.com verkkopalvelua, GolfLehteä ja Golfpiste.com Jäsenkorttia, lisäksi tuotamme noin 10 maanlaajuista tapahtumakiertuetta ja yli 100 tapahtumaa kauden aikana. Toteutamme myös golfkentille verkkopalveluita ja edustamme Golfbox -järjestelmää Suomessa. Palveluksessamme on vuoden aikana ajankohdasta riippuen 9–13 golfalan ammattilaista. Golfpiste on Otavamedia Oy:n tulosyksikkö ja toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Pasilassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje