Teemu Selänne pääsee näyttämään taitojaan Senior Tour -tähtien sekaan ensi viikolla Linna Golfissa. Kuva Vesa Koivunen.
Kilpagolf | Uutiset |
15.6.2017

Teemu Selänne mukaan European Senior Tourin kilpailuun

Selänne pelaa Mika Piltzin amatööriparina Linna Golfissa.

Ensi viikolla Linna Golfissa pelattava European Senior Tourin osakilpailu muuttui astetta mielenkiintoisemmaksi tapahtumaksi, kun Linna Golfin toimitusjohtaja Petri Keskitalo paljasti torstaina, että entinen NHL-tähti Teemu Selänne osallistuu kilpailuun. Selänne on Mika Piltzin parina keskiviikkona ja torstaina pelattavassa Alliance Pro-Amissa.

Selänteen saaminen kilpailuun mukaan ei ollut mikään helppo tehtävä, sillä hän järjestää samaan aikaan nimeään kantavan kiekkokoulun Vuokatissa.

”Teemulla on oma jääkiekkokoulu Vuokatissa, ja hän on nähnyt kovan vaivan siinä, että pystyi järjestämään itsensä tänne. Urheilumiehellä sydän sykkii tällaiseen isoon tapahtumaan. Ja hän haluaa myös haastaa itsensä näin isossa tapahtumassa. Se ei ole mikään helppo paikka amatöörille tulla pelaamaan”, Keskitalo tiedostaa.

Selänne on vielä uransa jälkeenkin erittäin mielenkiintoinen ja vetovoimainen persoona, sen Keskitalokin tietää.

”Teemu tuo varmasti katsojia tänne. Hän tulee olemaan Piltzin Mikan amatööriparina. Mielenkiintoista nähdä, kumpi heistä lopulta lyö paremman tuloksen taululle.”

Ammattilaisten ja amatöörien Pro-Am-kilpailut ovat arkipäivää ennen varsinaista kilpailua, mutta itse kilpailussa amatöörejä harvemmin nähdään. Muutamia poikkeuksia toki löytyy, muun muassa Skotlannissa pelattava Alfred Dunhill Links Championship ja Pebble Beachissä käytävä AT&T Pro-Am.

Keskitalo sanoo, että Pro-Am-paikkojen myynti ei ollut aivan niin helppoa kuin hän alkuun oletti. Kynnys pelata televisiokameroiden edessä on varmasti monelle ylitsepääsemätön haaste.

”Televisiosignaali menee yli 50 maahan ja 400 miljoonaan kotitalouteen. Se ei ole mikään helppo paikka pelata. Sitten taas toiset ovat ajatelleet asian niin, että nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pelaamaan sellaisten pelaajien kanssa ja sellaiseen tapahtumaan, mihin ei normaalisti ole mitään mahdollisuutta päästä. Nyt se on mahdollista, ja se on hienoa, että niin moni pelaaja on tarttunut tilaisuuteen”, Keskitalo kiittää.

Kommentit

Oma kommentti