23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Ruuska avauspäivän kärkinimi Peuramaan FT:llä

Lauri Ruuskan peli on hyvällä mallilla tällä hetkellä. Kuva Juha Hakulinen.

Ennakkosuosikit pelasivat vahvan avauskierroksen.

Tarinagolfin Lauri Ruuska ja Espoo Ringside Golfin Peter Erofejeff pitivät parasta vauhtia Audi Finnish PGA Golf Tourin Peuramaan osakilpailun avauskierroksella. Tuloksen 67 (-5) pelannut Ruuska johtaa kilpailua lyönnin erolla Erofejeffiin (-4). Kärkikaksikko ei ole kuitenkaan sen suuremmalla karkumatkalla, sillä Etelä-Pohjanmaan Golfin Arttu Rutanen on lyönnin ja Vuosaari Golfia edustava Patrick Roos kahden lyönnin päässä kärkkymässä.

16 greeniosumaa päivän aikana lyönyt Ruuska piti kierrostaan varsin onnistuneena kokonaisuutena.

”Tänään oli hyvä päivä, löin varmoja lyöntejä. Kenttä sopii minulle, kun sain lyödä paljon rautoja ulos tiiltä. Draivi ei ole vielä ihan parhaassa iskussa, mutta löin silläkin tänään ihan ok. Sain myös hyviä putteja sisään, eikä päivään mahtunut mitään isoja mokia”, Ruuska pureskeli kierrostaan.

Erofejeffin kierros oli kaksijakoinen. 10. väylältä kierroksensa aloittanut Erofejeff pelasi ensimmäiset yhdeksän reikää kolme alle parin, mutta jälkimmäisellä yhdeksiköllä meno hieman hiipui, ja birdie-sarakkeeseen merkattiin vain yksi rasti.

”Vähän vuoristorataa oli. On ollut fyysinen viikko työn saralla. Vähän väsynyttä ja epävarmaa. Ei ollut kroppa oikein hereillä. Siihen nähden pidin itseni koko ajan pelissä, vaikka lyönnit eivät aina olleet sellaisia kuin olisin halunnut”, Erofejeff sanoi.

Peuramaalla on mukana myös Linna Golfin European Senior Tourin osakilpailuun valmistautuva Mika Piltz, joka kiersi avauskierroksen yksi alle Porkkala-kentän parin, mutta tyyli jolla tulos tuli, ei konkaria miellyttänyt.

”Paljon hyvää, mutta valtavan paljon vielä todella huonoa. Kyllä tässä vielä savottaa löytyy. Veto on ihan hyvä, mutta tein todella tyhmiä päätöksiä. Ikään kuin en olisi ikinä pelannut golfia, vaikka tässä ollaan kohta 80, ja vaeltanut aika monta kierrosta”, Piltz ruoski itseään.

Pelit Peuramaalla jatkuvat perjantaina kello 8.00.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje