Juha-Pekka Peltomäki opetustehtävissä Planmeca Golf Areenalla. Kuva: Peltomäki Golf
Ajankohtaista | Uutiset |
15.3.2017

Peltomäki Golf vetäytyy välinemyynnistä ja keskittyy golfopetukseen

Peltomäki Golfissa on ollut marras–maaliskuussa yli 7 000 golfopetuksen asiakaskäyntiä.

Suomen suurimpiin golfin opetuspalvelun tarjoajiin ja välinemyyjiin kuuluva Peltomäki Golf keskittyy toiminnassaan jatkossa golfopetukseen. Kysyntä Peltomäki Golfin opetuspalveluille on lisääntynyt voimakkaasti yrityksen siirrettyä viime toukokuussa toimintansa Vantaalta Helsingin Planmeca Areenan sisäharjoittelukeskukseen. Yrityksen mukaan golfopetuksen asiakaskäyntejä on ollut marras–maaliskuussa yli 7 000.

”Opetuspalveluidemme kehitys ja kasvu on rohkaissut meitä keskittymään täysin golfopetukseen ja luopumaan kokonaan välinemyynnistä”, Peltomäki Golfin toimitusjohtaja Juha-Pekka Peltomäki sanoo.

Ratkaisun myötä Peltomäki Golf lopettaa välinemyynnin päätoimipisteessään Planmeca Golf Areenalla sekä aiemmin kesäkausina toimineissa Linna Golfin, Levi Golfin, Vuosaari Golfin ja Keimola Golfin pro shopeissa.

Peltomäki Golfin välineiden loppuunmyynti Planmeca Areenan Shopissa Helsingin Vuosaaressa on jo alkanut.

”Tarjolla on hyvin alennuksin tekstiilejä, kenkiä, mailoja, bägejä ja tarvikkeita. Myymme tavaraa niin kauan kuin sitä riittää”, Peltomäki sanoo.

Peltomäki Golf Oy aloitti toimintansa Vantaanportin liikkeessä keväällä 2009. Opetuspalvelut, mailojen fittaus-palvelun ja välinemyynnin yhdistänyt yritys toi markkinoille tullessaan alalle paljon uutta, mutta alan muut toimijat ovat ajaneet kilpailuedun osittain kiinni.

”Välinepuolella kilpailu on jatkuvasti vain kiristynyt, mutta opetuspalvelumme ovat kannattaneet vuosi vuodelta paremmin”, Peltomäki kertoo.

Toni Karjalainen opettaa golfareita Peltomäki Golfin opetusmatkalla Portugalissa.

Peltomäki Golfin opetustoiminta jatkuu Audi Pego Golf Schoolin alla talvikaudella Planmeca Golf Areenalla sekä kesäkaudella Linna Golfissa, Vuosaari Golfissa ja Keimola Golfissa. Golfkoulun opettajina toimii Peltomäen viisi prota: Toni Karjalainen, Ari Pasanen, Sara Kahri, Jyry Peltomäki ja Juha-Pekka Peltomäki.

Yrityksen keväällä 2016 lanseeraaman PEGO CLUBin ajatuksena on ollut tarjota harrastajille kustannustehokkaampi ja omiin aikatauluihin paremmin sopiva mahdollisuus ohjattuun golfharjoitteluun. Golfkoulun asiakkaat voivat itse valita harjoitustuntinsa sen mukaan, mitä aihealueita he haluavat pelissään kehittää.

Konsepti on otettu Juha-Pekka Peltomäen mukaan erinomaisesti vastaan, ja tarjonta laajenee kauden alettua myös yrityksen kesäopetuspaikkoihin. PEGO CLUB on lanseerannut äskettäin myös uuden oppimista tukevan opetusvideopalvelun.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.