Uutiset |
8.10.2018

Noora Karman yliluonnollinen dinner TAGi:n ravintola Vistassa

Ravintola Vistassa asiakas halutaan yllättää. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi tarjolla on usein jotain odottamatonta. Taikuri ja mentalisti Noora Karma viihdyttää asiakkaita 31.10. Varaa paikkasi ajoissa!
Mainos

Golfkentällä toimiva ravintola on tavattu nähdä golfväen yksinoikeutena. Paikkana, jossa haukataan pikaista evästä kierroksen puolivälissä tai pureskellaan lounas ennen tai jälkeen kierroksen.

Tapiola Golfissa toimiva ravintola Vista on kulkenut vastavirtaan tarjoamalla hyvää ruokaa ja elämyksiä muillekin kuin golfareille. Vistan tapahtumatarjonta on runsas ja hämmästyttävän monipuolinen.

”Ristiäisiä meillä ei ole ollut, kaikkea muuta on nähty. Pappikin kävi vihkimässä yhden pariskunnan ja hääjuhlia vietettiin ravintolan puolella”, kertoo ravintoloitsija Heli Lepola.

”Tänä kesänä järjestimme esimerkiksi aamujoogaa, terassitansseja, grilli-iltoja, kuoroja ja konsertteja. Meillä on ollut myös viini-iltoja ja naisten iltoja. Tulossa on lattari-ilta ja monenlaista muuta”, hän jatkaa.

Kuva: Teemu Kiiskinen/ Twelve.

Lepola kertoo, että perimmäisenä tarkoituksena on yllättää asiakas. Tarjota hänelle elämyksiä ja jotain uutta, odottamatontakin.

Tarjoilemme ruokaa hodarista hummeriin. Ihan kirjaimellisesti.

Sitä tekee myös Noora Karma, palkittu taikuri ja mentalisti, joka on monille tuttu myös tv:n kautta. Karman johdolla nautitaan yliluonnollinen dinner Vistassa 31.10. Lippupaketti sisältää Karman shown lisäksi kolmen ruokalajin menun sekä ruokajuomat, siis koko kattauksen viineistä jälkiruokaan.

Ruoka keskiössä

Ruoan tasosta vastaavat Vistassa neljä ammattikokkia, ja aamusta iltaan ravintoloitsija Teijo Lepola. Lepolan mukaan on kunnia-asia, että pakasteista ja puolivalmiista raaka-aineista pysytellään etäällä. Ruoka tehdään alusta loppuun itse.

Linjaus näkyi positiivisesti esimerkiksi Suomen Golflehden Kenttärankingissa 2017, jossa Vista valittiin Suomen kolmanneksi parhaaksi golfravintolaksi.

”Tarjoilemme ruokaa hodarista hummeriin. Ihan kirjaimellisesti. Räätälöimme tarjonnan asiakkaan odotusten ja tilaisuuden luonteen mukaan ja usein ideoimme menun yhdessä. Voi siis sanoa, että Vistassa saa sitä, mitä tilaa”, Lepola luonnehtii.

Kuva: Teemu Kiiskinen/ Twelve.

Golfarit eivät suinkaan ole Vistan ainoa tai edes merkittävin asiakasryhmä. Lounasasiakkaita käy koko ajan enemmän ja myös yritystilaisuuksia Vistassa on järjestetty paljon.

”Kesä oli hirveän kiireinen ja hyvä. Kun golfarit syksyllä lähtevät, talo tietenkin vähän hiljenee. Tammikuun mekin olemme kiinni, mutta helmikuusta eteenpäin palvelemme catering, tilaus- ja lounasravintolana maanantaista lauantaihin”, Lepola kertoo.

TAGi ei täysin hiljene talvikaudellakaan, sillä samassa rakennuksessa toimivan GolfCenterin talviharjoittelutiloissa palloa lyödään ympäri vuoden.

Varaa paikkasi ajoissa

Noora Karman Yliluonnollinen Dinner Halloween teemalla
31.10.2018 kello 19.00–21.00
Hinta 85€/hlö

Kolmen ruokalajin dinner
1. Tapasvalikoima tai rapukeitto
2. Salaattibuffett sekä Traegger-grillatua hirveä, kuhanyyttejä, syysjuureksia
3. Omena-calvadospannacotta yllättävällä tavalla 🙂
Alkoholilliset ja holittomat juomat.

​Kruununa Nooran maaginen shown!
Saa pukeutua teemaan sopivalla tavalla!

​Varaa paikkasi: vista@tagi.fi

Tervetuloa!

Lisätietoa:
www.ravintolavista.fi
www.noorakarma.fi
www.tapiolagolf.fi

Sykähdyttävää magiaa

Mentalisti Noora Karman referenssilista on vaikuttava. Karma on esiintynyt eri puolilla maailmaa Yhdysvalloista Arabiemiirikuntiin ja Kiinasta Cookinsaarille.

Nooran esityksissä on paljon kansainvälisiä vaikutteita, show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, magiaa, mentalismia, mielentaikuutta, hypnoosia ja musiikkia. Hän käyttää ohjelmanumeroissaan aktiivisesti yleisöä ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

Yleisö pääsee osalliseksi temppuihin ja nauttimaan Nooran taikuudesta ja eläytymään hänen esiintymiseensä. Viihtyvyys on taattu, sillä kyseessä on maailmanluokan viihdettä parhaimmillaan!

Noora Karma tekee tapahtumasta varmasti maagisen ikimuistoisen. Tästä puhutaan vielä pitkään!

Teksti: Golfpiste
Kuvat: Pääkuva: Saara Salmi