[10][12]

Mikko Ilonen 26:s Espanjassa

Peter Hedblom paasi uusintaan Espanjassa mutta jai kakkoseksi © Getty Images

Englannin vasta 24-vuotias Kenneth Ferrie oli paras kolmen miehen uusinnassa Espanjan avoimissa Golf Campo Adejessa Teneriffalla. Ferrie teki molemmilla uusintareiilla birdien ja kuittasi ensimmaisesta ykkostilastaan ET:lla yli 291.000 euroa. Aiemmin Ferrie on voittanut kahdesti CT:lla. Tuulisena paivana tulostaso jai edellisista, eika Tourin ennatyksia viikonloppuna rikottu. Irlannin nuori Peter Lawrie seka Ruotsin Peter Hedblom saivat uusintatappiostaan 151.000 euroa mieheen, molemmilla varmistui kaytannossa paikka ET:lle kaudelle 2004. Mikko Ilonen aloitti kierroksensa birdiella joita kertyi kaikkiaan nelja. Bogeja Ilonen ei onnistunut sunnuntainakaan valttamaan, kisan aikana hanella oli niita 14, voittaja Ferriella vain viisi. Lopullinen sijoitus oli 26:s, joka on Ilosen kauden kolmanneksi paras. Mikon tilia hyvitetaan 16.887 eurolla, han nousi rahalistalla hieman ja on nyt 48:s. Englannin Brian Davis jai kuten edellisessakin kisassa Portugalissa lyonnin voittajalle, Tanskan Mads Vibe-Haustrup jakoi hanen kanssaan neljatta sijaa. Tourin nuorin pelaaja Charl Scwhartzel oli jo kolmannen kerran kymmenen joukossa, Jose-Maria Olazabalilta (10.) puuttuu edelleen maansa mestaruus. Viimevuotinen voittaja Sergio Garcia oli 19:s, tama oli hanen kauden paras sijoituksensa! Euroopan Tourin seuraava kisa pelataan Italiassa. Mikko Ilonen ei ole mukana, han pelaa Italian kilpailun jalkeen viisi kisaa ilman taukoa.