16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Wisconsinissa järjettömät holarijuhlat – neljä ”ässää” ja yhdelle miljoona taalaa

Pine Hills Country Clubilla juhlittiin aiemmin samana vuonna hole-in-onen tehnyttä pelaajaa. Päivän tapahtumat ovat kuin parhaasta sadusta.

Wisconsinissa sijaitsevan Pine Hills Country Clubin kentän par-kolmoset olivat helisemässä viime viikolla, kun kentällä juhlittiin aiemmin samana vuonna hole-in-onen tehneen pelaajan saavutusta.

Uskomattomasta päivästä muodostui lopulta vielä uskomattomampi ilta.

Kun Hole-In-One-kerhoon kuuluva Pine Hillsin jäsen tekee kotikentällään ”ässän”, järjestää seura sääntöjensä mukaan pelitapahtuman sekä illallisjuhlan klubilla hänen kunniakseen.

Torstaina juhlan kohteena oli Reed Schmitt, jolla oli myös hole-in-one-vakuutus. Tämän vuoksi viidellä kentän par-kolmosilla lähimmäksi lippua juhlakisassa lyöneellä pelaajalla oli mahdollisuus päästä yrittämään vielä samana iltana par 3 -reiälle miljoonan dollarin jättipottia.

Porukka sekosi täysin.

Päivän kisassa Dan Olson, Keith Robel ja Jon Rindt onnistuivat kukin tekemään hole-in-onen. Tasoituksella 7.1 pelaava Ted Anderson löi viidennellä reiällä pallonsa 1,2 metrin päähän, ansaiten niin ikään paikan loppuhuipennukseen.

Juhlakansan seuratessa tapahtumaa yhdeksännen reiän (153 metriä) takana, Anderson teki sen, mitä kolme muuta ”finalistia” oli onnistunut tekemään jo aiemmin päivällä; iski pallonsa yhdellä kuppiin.

”Se oli hyvä lyönti rautakuutosella, ja osuma vaikutti jo lupaavalta. Pallo meni reiän taakse ja alkoi vieriä taaksepäin. Kuulin yleisön huutoa, kunnes se upposi sisään. Porukka sekosi täysin”, tempullaan miljoona taalaa kuitannut Anderson sanoi.

Andersonin, 50, hole-in-one taltioitui sopivasti myös videolle, jolla sankari itse näytti ottaneen tapauksen mestarillisen hillitysti.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje