Masters Tournament pelataan jo 2,5 viikon kuluttua. Tiger Woods aikoo omien sanojensa mukaan tehdä kaikkensa ollakseen kisassa mukana. Kuva: Getty Images
Maailmalta |
20.3.2017

Tiger Woods sittenkin Mastersiin?

Woodsin lyhyeksi jäänyt paluu katkesi vajaat pari kuukautta sitten selkäkramppeihin. Mastersin kohdalle hän ei ole kuitenkaan vetänyt henkseleitä kalenterissaan.

Tiger Woods kertoi maanantaina ABC-kanavan ”Good Morning America” -ohjelmassa, että hän ei ole haudannut haaveitaan pelata kauden ensimmäisessä major-turnauksessa, Masters Tournamentissa.

”Toivottavasti. Aion yrittää kaikkeni, että pystyn palaamaan kentälle ja pelaamaan. Rakastan sitä (Masters) turnausta. Se on merkinnyt minulle niin paljon”, Woods vastasi ohjelman juontajan kysymykseen mahdollisesta pelaamisesta Augustassa.

Woods pelasi edellisen kerran kilpagolfia helmikuun alussa käydyssä Dubai Desert Classicissa. Hän joutui kuitenkin jättämään Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvan kisan kesken ennen toista kierrosta kärsittyään selkäkrampeista.

Tämän jälkeen Woods perui osallistumisensa kolmeen (Genesis Open, Honda Classic ja Arnold Palmer Invitational) suunnitelmiinsa kuuluneeseen turnaukseen.

Golf Digest kertoi perjantaina nimettömän lähteen mukaan, että Woods on ”varsin epäileväinen” Mastersin suhteen. Pelaajan manageri Mark Steinberg kommentoi välittömästi, ettei Tigerin pelaamisesta ole tehty päätöksiä, ja ”ettei asia ole tässä vaiheessa ajankohtainen”.

Woods ei ollut näyttäytynyt julkisesti Dubain turnauksen jälkeen, kunnes hän saapui televisiolähetykseen promotoimaan vuoden 1997 Mastersia käsittelemää uutta kirjaansa.

Minun on saatava itseni kuntoon fyysisesti, mieli on terävänä. En ole pystynyt harjoittelemaan sillä tavalla kuin olen tottunut, ja se on ollut raskasta. – Tiger Woods

Pitkien taukojen aikana Woodsilla on ollut aikaa miettiä syntyjä syviä, minkä johdosta urheilullinen menestys näyttäisi jääneen tärkeysjärjestyksessä hieman taaemmas.

”Prioriteetit ovat muuttuneet tuntuvasti. Lapset dominoivat nyt elämääni, ja se on hyvä asia.”

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Tilaa Golfpisteen maanantaisin ja perjantaisin lähetettävä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla golfalan ilmiöistä ja uutisista! Tilaa kirje syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kommentit

Oma kommentti