23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods kotiutui vieroitushoidosta

Woods välttynee pidempikestoiseen hoito-ohjelmaan päästessään kovimmilta sanktioilta ensi kuussa pidettävässä oikeudenkäynnissä.

Tiger Woods tviittasi maanantaina, että hän on saanut läpikäytyä särkylääkkeiden käyttöön liittyvän intensiivisen hoitojakson.

Hoidon tarve tuli ilmeiseksi, kun tähtipelaaja pidätettiin toukokuun lopulla Miamin seudulla auton kuljettamisesta päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena.

”Ohjelma jatkuu edelleen lääkäreideni, perheeni ja ystävieni avulla. Olen myös erittäin kiitollinen kaikesta saamastani tuesta”, Woods kertoi.

Woods ilmoitti kaksi viikkoa sitten, niin ikään Twitterin välityksellä, että hän tarvitsee asiantuntija-apua lääkitykseensä ja nukkumiseensa liittyvissä ongelmissa. Tigerin manageri Mark Steinberg vahvisti myöhemmin, että pelaajan hoito on käynnistetty yksityisellä klinikalla.

Toukokuun lopun tapahtumiin liittyvä oikeudenkäynti pidetään elokuun 9. päivänä. Mahdollinen pääsy pidempikestoiseen hoito-ohjelmaan merkitsisi mitä ilmeisimmin sitä, että syyte ajoneuvon kuljettamisesta päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena muuttuisi varomattomuudeksi liikenteessä.

Tämän seurauksena Woods saanee sakot, mutta välttynee ehdottomalta vankeustuomiolta ja ajokortin menettämiseltä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje