26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Päihteiden vaikutuksen alaisena ajanut Tiger Woods pidätettiin

Woods ehti olla hetken aikaa Palm Beachin piirinvankilan kirjoilla.

Tiger Woods on pidätetty varhain maanantaiaamuna Etelä-Floridassa paikallista aikaa ajoneuvon kuljettamisesta päihteiden vaikutuksen alaisena.

Pidätyksestä kertoi ensimmäisenä West Palm Beachillä toimiva WPTV-kanava.

Jupiterissa, Floridassa asuva Woods pidätettiin poliisiraportin mukaan kello 03.00 ja vietiin viranomaisen suojiin. Palm Beachin piirinvankilan tiedoista ilmenee, että Woods otettiin laitoksen kirjoihin kello 7.18 ja vapautettiin kello 10.50.

Woods antoi maanantaina tapausta syvästi pahoitelleen lausunnon ja vakuutti, ettei ollut alkoholin vaikutuksen alaisena. Woods kertoi päihtymystilansa johtuneen käyttämistään lääkkeistä, joiden yhteisvaikutusta hän ei osannut arvioida.

Woods, 41, teki pitkän sairausloman (kausi 2015−2016 kokonaan sivussa) jälkeen paluun kilpakentille viime talvena, mutta loukkasi selkänsä uudelleen Dubaissa helmikuussa pelatun Euroopan kiertueen turnauksen aikana.

Hän kävi neljännessä selkäoperaatiossa huhtikuussa, ja viime viikolla Woods kertoi selkänsä tuntuvan paremmalta kuin vuosiin. Woods mainitsi myös samassa yhteydessä halustaan palata tulevaisuudessa kilpagolfin pariin.

Tigerin ensimmäinen golfkentän ulkopuolinen skandaali koettiin vuoden 2009 kiitospäivän iltana, kun hän pakeni raivostunutta puolisoaan ja kolaroi autonsa puuhun. Joidenkin tietojen mukaan sairaalaan tajuttomuuden rajamailla kuljetettu Woods olisi ajanut autoa tuolloin vahvojen kipulääkkeiden vaikutuksen alaisena.

Sittemmin kävi ilmi, että Tigerilla on ollut lukuisia avioliiton ulkopuolisia suhteita. Tapahtumien seurauksena Woodsin puoliso Elin Nordegren haki miehestään avioeron.

Klo 9:32 Otsikko muutettu ja juttuun tehty lisäys Tiger Woodsin lausunnosta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)