Sergio Garcia jahtaa uusia major-voittoja Callawayn mailoilla ja palloilla. Kuva: Getty Images
Maailmalta |
3.1.2018

Sergio Garcian koko välineskaala merkkiä myöden uusiksi

Masters-voittajan mailat ja pallot tulevat jatkossa vahvan paluun eturivin valmistajien joukkoon tällä vuosikymmenellä tehneeltä brändiltä.

Callaway Golf ilmoitti tiistaina, että Sergio Garcia on liittynyt yhtiön sopimuspelaajien joukkoon. Kontrahti sisältää merkin puut, raudat, wedget, putterin ja pallot vuodesta 2018 alkaen. Tarkempia sopimukseen liittyviä tietoja, kuten kestoa, ei tiedotteessa paljastettu.

Ilmoitus ei tullut suurena yllätyksenä golfvälineteollisuuden koukeroita läheltä seuraaville. Kun Garcian ja TaylorMaden yhteistyön päättymisestä kerrottiin lokakuussa, pelaajan on nähty sittemmin käyttävän pääasiallisesti Callawayn mailoja. Näin tapahtui viimeksi Euroopan kiertueen finaaliturnauksessa Dubaissa, missä 37-vuotiaan espanjalaisen bägistä löytyivät Great Big Bertha Epic -draiveri, Apex MB -raudat ja Mack Daddy -wedget.

Yhtiön edustajien mukaan Garcia on työskennellyt tiiviissä yhteistyössä Callawayn tour-yksikön kanssa sovittaakseen itselleen uudet puut (todennäköisimmin Epic-mallistosta), Apex-raudat ja Mack Daddy 4 -wedget. Hän on myös testannut merkin Chrome Soft -palloa ja uutta Odyssey-putteria.

TaylorMaden tärkeimpiin tallipelaajiin vuosikaudet kuulunut Garcia on voittanut pääkiertuelle yhteensä 23 turnausta, kirkkaimpana kruununaan Mastersin ykköstila viime keväältä. Hän on ollut myös Euroopan Ryder Cup -joukkueen keskeinen runkopelaaja 90-luvun lopulta lähtien.

”Sergio on kuulunut maailman lahjakkaimpien ja karismaattisimpien pelaajien joukkoon jo lähes 20 vuoden ajan. On hauskaa nähdä, mitä hän saa aikaan käyttäessään Callawayn välineitä”, yhtiön toimitusjohtaja Chip Brewer sanoi.

Tekstiilit edelleen Adidakselta

Adidas Golf julkisti lähes samanaikaisesti tukun merkkisopimuksia. Näistä Garcian ja niin ikään Callawayn talliin siirtyneen Xander Schauffelen diilt ovat jatkosopimuksia, ja uutena pelaajana joukkoon liittyy viime kaudella Euroopan kiertueella edukseen esiintynyt Tyrrell Hatton. Adidaksen vaatettamien huippupelaajien tiimiin kuuluvat ennestään muun muassa Dustin Johnson, Jon Rahm ja Justin Rose.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.