PXG:n Bob Parsons on koonnut nopeassa tahdissa nimekkäitä tähtipelaajia talliinsa. Tiistaina hän haastoi TaylorMaden oikeuteen. Kuva: Golf Digest USA
Maailmalta |
13.9.2017

PXG:n perustaja haastoi TaylorMaden oikeuteen

Bob Parsons väittää, että TaylorMade on loukannut uutuusrautojensa kohdalla useita PXG:n patentteja.

Välinerintamalla kuohuu jälleen. Titleistin emoyhtiö haastoi hiljattain halpispalloa valmistavan Costcon oikeuteen patenttisuojan rikkomisesta, ja samankaltaista viestiä kantautuu nyt myös mailasektorilta.

Miljardööri Bob Parsons twittasi tiistaina, että TaylorMade on loukannut uusien P790-rautojensa valmistuksessa useita yhtiönsä PXG:n suojaamia patentteja.

TaylorMade ensiesitteli aiemmin syyskuussa mainitut P790-rautansa.

Maailman suurimman verkkotunnusten rekisterinpitäjän GoDaddy.comin perustaja Parsons loi PXG:n kolmisen vuotta sitten. Yhtiö julistautui välittömästi korkean profiilin tuotteiden valmistajaksi, mikä ilmenee myös sen hinnoittelussa.

Parsons tai PXG (Parsons Xtreme Golf) ei ole julkisuudessa eritellyt, minkä patenttien loukkaamisesta TaylorMade P790:n tapauksessa on kysymys.

Golf Magic -sivuston uutisessa arveltiin, että tapaus voisi mahdollisesti liittyä TaylorMaden niin kutsutun Speedfoamin käyttöön rautojensa valmistuksessa. PXG noudattaa samankaltaista menetelmää injektoidessaan lämpömuovattavaa elastomeeriä omiin rautoihinsa.

PXG:n sopimuspelaajia ovat muun muassa Lydia Ko, Zach Johnson, Ryan Moore, Charl Schwartzel, Chris Kirk, Brittany Lang ja Pat Perez.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.