26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Poliisi: ”Woods nukkui autonsa ratin takana moottorin käydessä”

Tiger Woodsin pysähdyksissä ollut Mercedes Benz oli maantien oikealla kaistalla vilkku päällä. Poliisi vahvisti, että päihtymys ei johtunut alkoholista.

Päihtyneenä ajamisesta maanantaina pidätetyn Tiger Woodsin tapauksesta tihkuu lisää tietoja. Poliisiraportista käy ilmi, että Woods oli nukkunut autonsa ratissa virkavallan saapuessa paikalle. Alkoholia hänen hengitysilmassaan ei kuitenkaan ollut.

Poliisit olivat havainneet Woodsin mustan Mercedes Benzin pysähtyneenä maantien oikealla kaistalla kello 04:22 aamulla. Moottori oli käynnissä, jarruvalo paloi ja oikeanpuoleinen vilkku oli päällä. Raportin mukaan rattiin nukahtanut Woods oli yksin autossa turvavyö kytkettynä.

Poliisin herättämän Woodsin puhe oli erittäin hidasta ja sammaltavaa. Hän oli myös veltto, uninen ja kyvytön kävelemään ilman tukea, raportissa kerrottiin.

Woods kertoi myöhemmin samana iltana tiedotteessaan, että alkoholilla ei ollut osuutta asiassa. Kyse oli hänen mukaansa reseptilääkkeiden aiheuttamasta odottamattomasta reaktiosta. Woods oli kertonut käyttävänsä Solarex-, Vicodin-, Torix- ja Vioxx-nimisiä lääkkeitä. Jälkimmäistä hän ei ollut sanojensa mukaan käyttänyt tänä vuonna.

Woods oli kertonut poliisille tulleensa Kaliforniasta golfia pelaamasta, eikä hän tiennyt missä oli. Hän oli raportin mukaan muuttanut kertomustaan, minne oli menossa ja mistä tulossa. Poliisin selvyystestissä epäonnistunut (viivaa pitkin kävely ym.) Woods oli myös kysynyt, miten kaukana hän on kotitalostaan. Tiger asuu Hobe Soundissa, joka sijaitsee pysähdyksissä olleen auton kulkusuuntaan nähden eri puolella kaupunkia.

Mustiin urheilushortseihin ja valkoiseen urheilupaitaan pukeutuneelta Woodsilta otettiin virtsanäyte, mutta testin tuloksia ei ole vielä saatu tai kerrottu julkisuuteen. Hänen on määrä saapua vastaamaan syytteeseen 5. heinäkuuta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje