23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kaksinkertaista major-voittajaa epäillään pahoinpitelystä

Väitetyt tapahtumat sattuivat joulun alla pelaajan kotikaupungissa.

Viime vuosikymmenen jälkipuolella U.S. Openin ja Masters Tournamentin voittanutta Angel Cabreraa epäillään entisen kumppaninsa pahoinpitelystä.

Länsi-Argentiinassa, Cordobassa sijaitsevan syyttäjänviraston edustaja vahvisti torstaina, että Cabrera on ollut asian tiimoilta kiinniotettuna ja kuulusteltavana. Viraston mukaan häntä ei ole tarvetta kuulla pahoinpitelyjutussa enempää.

Cecilia Torres Mana väittää Cabreran lyöneen ja uhkailleen häntä sekä yrittäneen ajaa autolla hänen ylitseen. Tapahtumien kerrotaan sattuneen jouluviikolla Villa Allenden kaupungissa, jossa molemmat osapuolet asuvat.

Syyttäjänvirasto totesi uutistoimisto AP:lle, että asian tutkinta on edelleen kesken.

Cabrera, 47, on harvoja huippupelaajia, jonka voitoista suurin osa on peräisin majoreista. U.S. Openin ja Mastersin ohella vuoden 2014 Greenbrier Classicin voitto on hänen ainoa ykköstilansa PGA Tourin ”tavallisissa” kilpailuissa.

Euroopan kiertueella Cabrera on saavuttanut kolme turnausvoittoa vuosina 2001–2005.

”El Pato” menetti korttinsa PGA Tourille viime kauden päätteeksi, ja on joutunut osallistumaan tällä kaudella muun muassa maanantaikarsintoihin. Hän on tilastoinut kaudella 2016–2017 kolme turnausta, ja päässyt vain kerran jatkokierroksille. Tässä kilpailussa Cabrera sijoittui 50:nneksi.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje