23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Englantilaisgolfari teki viiden tunnin sisällä kolme hole-in-onea

Seuransa naisten mestaruuden uusinut Ali Gibb hämmästeli tuloskorttiaan, mistä löytyi yhtä lukuun ottamatta kaikkia numeroita ykkösten ja yhdeksikön välillä.

Suurin osa golfin pelaajista haaveilee joskus tekevänsä hole in onen, ja monen kohdalle tämä iloinen hetki ei osu koskaan. Englantilainen Ali Gibb on tehnyt pelivuosiensa aikana kuusi hole-in-onea, joista kolme tuli tällä viikolla yhtenä ja samana päivänä.

Kotiseuransa Croham Hurst Golf Clubin mestaruuskisoissa viimevuotista voittoaan puolustanut Gibb teki ensimmäisen hole-in-onensa kentän viidennellä reiällä, ja iski 36 reiän kilpailussa toisella kierroksella myös toisen ”ässän” samalla reiällä. Kolmannen kerran tärppäsi kentän 11:nnellä, mikä merkitsi sitä, että hän tuli tehneeksi kolme ”holaria” 25 reiän jaksossa.

Tasoituksella kuusi pelaava Gibb uusi mestaruutensa, ja sai ässiensä kunniaksi seuraltaan kolme pulloa samppanjaa.

Gibb, 51, oli onnistunut aiemmin tekemään yhden hole-in-onen kotikenttänsä seitsemännellä reiällä. Kaksi muuta olivat tulleet Englannissa toisella kentällä ja Etelä-Afrikassa.

”Tänään oli todella, todella omituinen päivä. Kortistani löytyi yhdeksikkö, kaksi kahdeksikkoa ja kuutosesta alaspäin kaikkia numeroita, mukaan lukien kolme ykköstä”, hän sanoi BBC Sportsin haastattelussa.

”Seuran pro tuli luokseni ja sanoi ’olen tehnyt 42 vuoden aikana yhden hole-in-onen, ja sinä olet tehnyt viiden tunnin sisällä kolme’”.

Gibb uskoi seuraavana aamulla herätessään nähneensä unta, ja luulevansa että mestaruuskilpailut ovatkin vasta tänään.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje