16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Carnoustien Barry Burn jälleen draaman näyttämönä – purosta löytyi poliisin ruumis

Poliisi toivoo tavoittavansa taksinkuljettajan, joka toi miehen Open Championshipistä tutun kentän kulmille.

Skotlannissa lähellä Dundeen kaupunkia sijaitseva Carnoustien links-kenttä on toiminut vuosien varrella useamman draaman näyttämönä, mutta tuorein tapaus hakee kaikessa vakavuudessaan vertaistaan.

Paikallinen poliisimies löydettiin kolmen tunnin etsintöjen päätteeksi kuolleena sunnuntaina puolenpäivän jälkeen kenttää halkovasta Barry Burn -purosta golfhotellin läheisyydestä. Tässä vaiheessa ei ole tietoa siitä, miten mies oli veteen joutunut.

Taysiden poliisilaitoksella palvellut Dean Morrison, 40, työskenteli eri lähteiden mukaan 16 vuotta poliisina.

Poliisi haluaisi nyt tavoittaa taksinkuljettajan, joka on ottanut Morrisonin kyytiin myöhään edellisenä iltana ja jättänyt hänet Carnoustien golfhotellin liepeille. Viranomaisten mukaan tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta.

”Dean (Morrison) nautti työssään suurta arvostusta, ja oli erittäin pidetty kollegoidensa keskuudessa. Todellinen ammattilainen. Tämä on järkyttävä tragedia, me jäämme syvästi kaipaamaan häntä”, kertoi poliisipäällikkö Andrew Todd Taysiden poliisilaitokselta.

Carnoustie isännöi tänä vuonna kahdeksannen kerran Francesco Molinarin voittamaa Open Championshipiä. Barry Burn -puro on kentän tunnetuin maamerkki, jonne ranskalaisyllättäjä Jean Van De Velden häämöttänyt Open-voitto kirjaimellisesti huuhtoutui vuoden 1999 turnauksessa.

Kyseinen kenttä on myös St Andrewsin Old Coursen ja Kingsbarnsin ohella yksi kolmesta vuosittain lokakuussa pelattavan ja Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvan Alfred Dunhill Links Championshipin kisa-areenoista.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje