16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Bill Haas selvisi säikähdyksellä Kalifornian auto-onnettomuudesta

Pelaaja ei osallistu PGA Tourin tämän viikon turnaukseen.

Moninkertainen PGA Tour -voittaja Bill Haas on kotiutettu sairaalasta, jonne hänet kuljetettiin tiistai-iltana Pacfic Palisadesissa tapahtuneen autokolarin jälkeen.

Pelaajan isä, niin ikään tunnettu ammattilaispelaaja Jay Haas kertoi pojallaan olevan kipuja jalassa, mutta luunmurtumia ei ole havaittu. Hänen odotetaan toipuvan vaivoistaan täysin.

”Bill oli erittäin onnekas” Jay Haas kertoi Golf Channel -kanavalle.

Manageritoimisto Players Group Management ilmoitti keskiviikkona, ettei Haas osallistu viikonvaihteessa Riviera Country Clubilla pelattavaan Genesis Open -kilpailuun, vaan palaa välittömästi kotiinsa Greenvilleen Etelä-Carolinaan.

Onnettomuudessa surmansa saaneen Mark Gibellon oli määrä toimia Haasin ja hänen perheensä isäntänä kilpailuviikon ajan. 71-vuotias Gibello kuljetti autoa, jossa Haas oli kolarin sattuessa matkustajana.

Gibello oli Haasin svingivalmentajan, Billy Harmonin läheinen ystävä. Hänen kerrotaan vaikuttaneen taustalla Walker Cupin (2017) ja U.S. Openin (2023) myöntämiseksi Los Angeles Country Clubille.

Uutisoimme aikaisemmin aihetta koskevassa jutussa, että Haasin vammat olisivat vakavia. Tieto perustui Los Angelesin pelastuslaitoksen raporttiin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje