Lee McCoyn päätä ei silitelty Kolumbian turnauksen jälkimainingeissa. Kuva: Getty Images
Maailmalta |
16.2.2018

Ammattilaisen ajattelemattomat parjaukset johtivat tappouhkauksiin

Lee McCoy suivaantui, kun lapsilauma pyysi häneltä huonosti päättyneen kisan jälkeen ilmaisia tavaroita. Pelaajan twiitit aiheuttivat jälkikäteen melkoisen myrskyn.

Yhdysvaltain kakkoskiertueella Web.com Tourilla pelaava Lee McCoy on saanut runsaasti negatiivista palautetta Twitterissä esittämiensä kommenttien vuoksi.

Niiden taustalla on Bogotassa pelattu Club Colombia Championship, joka ei päättynyt McCoyn osalta toivotulla tavalla. Hän teki kolmen viimeisen reiän jaksossa kaksi bogia, ja putosi tulostaulukossa 20:nneksi.

Pettymys kirvoitti McCoyn purkamaan turhautumistaan Twitterissä. Osa viesteistä koski nuoria katsojia, jotka anelivat pelaajalta ilmaisia tarvikkeita.

”Siellä oli vähintään 30 lasta, jotka yrittivät vain saada meiltä ilmaista tavaraa. En todellakaan ole kiitollinen, että he olivat siellä”, McCoy twiittasi.

McCoy myös selitti, kuinka lapsista yksi pyysi häneltä lakkia, hanskaa ja kenkiä, juuri kun oli tehnyt ”järkyttävän bogin” 18. reiällä. ”Hän sai elämänsä oppitunnin”, pelaaja jatkoi.

Muista ammattilaisista, Steve Flesch otti McCoyn viesteihin terävästi kantaa.

”Oppitunti koskee kyllä itseäsi, jos edelleen parjaat lapsia, jotka haaveilevat kulkevasi joskus ”jalanjäljilläsi”. Kun homma on kerran ohi, kukaan ei pyydä sinulta enää mitään. Ole varovainen, huomaat miten pian he kaikkoavat ympäriltäsi.”

Steve Flesch antoi McCoylle tapakoulutusta Twitterissä. Kuva: Getty Images

McCoy, 24, on sittemmin pyytänyt käytöstään anteeksi ja poistanut kohua aiheuttaneet viestit Twitteristä. Jotkut hänen saamistaan viesteistä sisälsivät jopa tappouhkauksia.

”Tämä on viimeinen twiittini aiheeseen liittyen. Olen selvillä että suurin osa teistä tietää, miten kamala ihminen minä olen. Jos jaksatte yhä muistuttaa, kuinka minun pitäisi päättää päiväni tai että olen rasisti tai miten häpäisen maatani ja golfia, ottakaa henkilökohtaisesti yhteyttä”, McCoy kertoi eräässä viestissä.

Muuan Tron Carter välitti kuvan kilpailun voittaneesta Englannin Ben Taylorista, joka jakaa McCoyn ”ripittämille” lapsille nimikirjoituksia ja ottaa näiden kanssa selfieitä.

McCoy oli Golf Digestille antamassaan haastattelussa jo nöyremmällä mielellä.

”Ammattilaisgolfarin on opittava tulemaan toimeen julkisuuden kanssa. Se tarkoittaa, että sinun täytyy pystyä käsittelemään erilaisia ja tavallisestakin poikkeavia tilanteita.”

Samainen ammattilainen päivitteli viime kesänä U.S. Openin karsinnoissa edellään pelannutta golfaria, joka pelasi 18 reiän tulokseksi 127 lyöntiä. McCoy julkaisi tuolloin Twitterissä kuvan kyseisen pelaajan tuloskortista.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.