23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Rory McIlroy meni kihloihin USPGA:n työntekijän kanssa

Rory McIlroy ja Erica Stoll ovat menneet kihloihin. Kameroiden eteen pariskunta saatiin viimeksi Race to Dubain finaalissa pohjoisirlantilaisen voitonjuhlissa.

Rory McIlroy virallisti suhteensa USPGA:n työntekijän Erica Stollin kanssa. Pari kihlautui Pariisissa Eiffel-tornissa ja julkaisi tapahtumaan vihjaavan kuvan Instagramissa keskiviikkona.

McIlroyn edustajat eivät vahvistaneet mutta eivät myöskään kiistäneet tapahtunutta, vaan ilmoittivat, että ”he eivät kommentoi asiakkaansa yksityiselämään liittyviä asioita”.

McIlroy ja Stoll ovat julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan olleet pari noin vuoden. Yhdessä heidät nähtiin virallisesti ensimmäisen kerran toukokuussa Royal County Downissa.

”Olen tavannut uuden, läheisen ihmisen. Hän ei pelaa golfia, mutta on lajissa mukana. Olen tuntenut hänet kolme vuotta ja olemme hyviä ystäviä. Jos asiat kentän ulkopuolella ovat hyvin, se antaa mahdollisuuden olla parempi myös kentällä”, totesi McIlroy Time-lehdelle aiemmin tänä vuonna.

McIlroyn siviilielämä oli kiinnostuksen kohteena, kun hän oli kihloissa tanskalaisen tennistähden Caroline Wozniackin kanssa. Hääpäiväkin oli jo sovittu, mutta pohjoisirlantinen purki kihlauksen puhelimitse. Tuolloin McIlroy totesi, että hän keskittyy ainoastaan golfiin eikä kuvioon mahtunut parisuhdetta.

Viimeksi McIlroy ja Stoll poseerasivat kameroille Race to Dubain finaalissa.

Jari Jokinen

Lähde: Irish Independent

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (1 kpl)