23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Lentoyhtiö rikkoi Perryn "onnendraiverin"

Kenny Perry koki epäonnea matkallaan Washingtonissa pelattavaan Champions Tourin kilpailuun. Kuva: All Over Press

Lentoyhtiön kuljetettavaksi tavaransa antava matkustaja tiedostaa asiassa olevan aina omat riskinsä. Tämän sai karvaasti todeta USA:n Champions Tourin eturivin pelaajiin kuuluva Kenny Perry, jonka draiverin varsi meni alkuviikolla poikki kuljetuksen aikana. Perry matkusti perjantaina käynnistyvään Boeing Classiciin Delta Airlinesin lennolla New Yorkista Washingtonin osavaltioon.

Perry huomasi vahingon vasta TPC Snoqualmie Ridge -kentän driving rangella: ”Otin mailan bägistä esille ja totesin, että varsi oli mennyt poikki melkein tyvestä saakka. Harmittaa todella paljon.”

Kyseessä ei ole mikä tahansa draiveri, sillä Perry on voittanut sillä kaikki turnauksensa tänä vuonna”, kerrottiin Seattle Times -lehden julkaisemassa artikkelissa.

”Southwest Airlines on yhteistyökumppaneitani ja bägini oli yhtiön logolla varustetussa matkasuojassa. On kohtalon ivaa, että se rikkoutui Deltan lennolla.”

Perry on voittanut tällä kaudella draiverillaan kaksi senioreiden major-turnausta. Tilastoista löytyy lisäksi yhdeksän Top 10 -sijoitusta 13 turnauksessa.

”Olen saanut draiverillani paljon etua lyhyillä par-viitosilla”, pitkälyöntisenä tunnettu Perry sanoi. ”Se on ainoa draiveri, jota olen käyttänyt koko vuoden aikana.”

Draiverissa on nyt uusi varsi, mutta se ei poista pelaajan huolta mailan toimivuudesta.

”Varsissa ei ole olemassa identtisiä kaksoiskappaleita. Vaikka sanotaan, että tietyn malliston varret ovat samanlaisia, niin se ei pidä paikkaansa. Nyt on vain koottava itseluottamus takaisin, sillä avaukseni ovat olleet minulle tänä vuonna leipää ja voita.”

Champions Touriin kuulva Boeing Classic pelataan 23.-25.8. Snoqualmiessa, Washingtonin osavaltiossa. Perry on sekä kiertueen pistetilaston että rahalistan kärjessä.

Marko Kuivasaari

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje