23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
PGA Tour

Viime viikolla magneettikuvauksessa ollut DeChambeau Orlandon kisan paalulle

Tiger Woods ei ollut perjantaina avauspäivän kaltaisessa vedossa, mutta säilytti näköyhteyden kuudetta sijaa jakaviin pelaajiin.

Bryson DeChambeaun tilanne näytti viime viikolla Tampassa pelatussa PGA Tourin kilpailussa huolestuttavalta. Hän avasi kisan tuloksella 76, mutta joutui jättämään leikin selkävaivojen vuoksi sikseen.

Tämä saattaa osoittautua DeChambeaun kannalta vielä avaimeksi menestykseen Orlandossa meneillään olevassa Arnold Palmer Invitational -turnauksessa, jonka jaetulle kärkipaikalle hän siirtyi 36 reiän jälkeen.

DeChambeau suuntasi Valspar Championshipistä magneettikuvaukseen, joka ei paljastanut tarvetta leikkaushoitoon tai pidempään lepoon. Selkä ei niinkään ole vaivannut pelatessa, mutta makuuasennossa tilanne on ollut toinen.

”Loppuviikon lepo taisi auttaa. Kroppa ei tuntunut hyvältä, mutta tauon ansiosta saatoin tulla tänne raikkaana, ja upottaa palloa kuppiin”, hän sanoi.

Charley Hoffmanin puttipeli oli perjantaina kohdallaan. Kuva: Getty Images

Tasamittaisilla Cobran raudoilla pelaava DeChambeau (-11) jakoi perjantain kovinta tulosta (66) viidenneksi nousseen Charley Hoffmanin kanssa, ja kiipesi Henrik Stensonin seuraksi kisan piikkipaikalle.

Hän tehtaili kierroksellaan yhden eaglen ja kuusi birdieä. Bogeja kirjattiin yksi molemmille kenttäpuoliskoille.

DeChambeau, 24, voitti viime kesäkuun John Deere Classicissa ensimmäisen kilpailunsa Yhdysvaltain kiertueella. Maailmanlistalla 95:ntenä oleva kalifornialainen on startannut tämän vuoden puolella kuuteen kilpailuun; paras sijoitus on Phoenix Open viides tila, karsiutumisia on kaksi ja keskeytyksiä yksi.

Tiger Woodsin (-4) pelissä ei ollut toisella kierroksella samanlaista lentoa kuin torstaina. Tulos 72 pudotti hänet sijalle T18, mutta matkaa kuudetta sijaa jakaviin pelaajiin on vain kaksi lyöntiä.

Top 10:ssä ei ole Stensonin ohella muita eurooppalaisia. Rory McIlroy (-5) löytyy sijalta T12.

Arnold Palmer Invitational on toissa syksynä kuolleen legendan nimikkokilpailu. ”Arnien” tyttärenpojalle Sam Saundersille (+2) karsiutuminen Bay Hill Club & Lodge -kentällä pelattavassa isoisän turnauksessa oli harmillinen. Saunders paransi tulostaan avauspäivään nähden tuntuvasti, mutta paikka viikonlopun kierroksille jäi lyönnin päähän.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje