16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista

16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][17]
KilpailuaSuomalaista
Challenge Tour - Kilpagolf

Vierumäki Finnish Challenge typistyi 54 reikäiseksi

Kaksi kovaa sadekuuroa lakaisivat Vierumäen viheriöt pelaamattomaan kuntoon. Kilpailun johto päätti sääennusteisiiin perustuen jättää kilpailun kolmen kieroksen mittaiseksi.

Englannin Paul Howard saavutti uransa ensimmäisen Challenge Tourin kisan voiton sateen pyyhkäistyä viimeisen kierrokset pelit pois lopulliselta tuloslistalta.

Kova sadekuuro keskeytti pelit ensimmäisen kerran 11:n jälkeen. Sitä yritettiin jatkaa vajaata tuntia myöhemmin, mutta uusi lyhyt rankkasade katkaisi pelit.

Paul Howard julistettiin kolmen kierroksen tulosten perusteella voittajaksi. Sunnuntaina hän oli pudonnut kaksi bogia tehtyään jaetulle toiselle sijalle. Johtoon oli kivunnut lopullisella listalla toiseksi jäävä Ruotsin Simon Forsström.

Paras suomalainen on 11:ksi sijoittuva amatööri Sami Välimäki. Hyvässä nousussa olleet Antti Ahokas (18.) ja Roope Kakko (23.) olivat keskeytyshetkellä viisi lyöntiä Forsströmiä jäljessä.

Lisää kilpailusta myöhemmin iltapäivän aikana.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (4 kpl)

    golftintti says:

    Harmin paikka, olisi kiva ollut seurata suomalaisten pelejä vielä päivän ajan.
    Tämä ehkä pistää jäitä hattuun Vierumäen haaveille ET-kisan järjestämiseen. Kentän täytyy kestää koviakin lyhytaikaisia sadekuuroja tai vähintään selviytyä sateen tuottamasta vesimäärästä kentän rakenteen ja toimenpiteiden ansiosta.

    Dino says:

    Sade loppui kun pelin keskeytyksestä päätettiin, vei meiltä mahdollisuudet parantaa sijoituksia, hätäinen päätös vai aikataulu ongelma?

    salmon says:

    Cooke kestää älyttömän määrän vettä ja kuivuu nopeasti mutta ei mikään kenttä kestä määräänsä enempää. Griinien pitää kuitenkin olla ”putattavat”. Olin Hampurissa ET kisassa. Siellä oli myös ongelmia sateen takia. Vierumäellä paikalla olleena keskiviikosta lähtien tiedän, että oikean päätöksen tekivät.

    Bunkkeripete says:

    Eräs espanjalaispelaaja, joka oli sadetauon aikana samassa suojassa, kertoi, että eräät griinit olivat täysin mahdottomia sateen tullessa. Syynä ei ollut tilapäinen vesi, vaan ruohottomat alueet griinillä, jotka muuttuivat mutavelliksi. Ruohopinnoilta veden kyllä saa pois, mutta kaljuja mutavellejä ei kuntoon heti saa.