26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Tapio Pulkkanen manageritoimisto Sportyardin talliin

Hattu-Tapio valitsi kumppanikseen ruotsalaistoimiston, jonka palveluihin luottaa mm. Mikko Ilonen.

Challenge Tourin kauden 2017 ykköspelaaja Tapio Pulkkanen oli haluttu yhteistyökumppani golfalalla toimivien manageritoimistojen keskuudessa.

Hattu-Tapio valitsi Tukholmassa pääkonttoriaan pitävän Sportyardin, jonka on perustanut Johan Elliot.

Robert Karlsson on voittanut urallaan ET:n rahalistan, World Cupin, pelannut Ryder Cupissa ja ollut maailmanlistalla kymmenen joukossa.
Kuva Getty Images

”Se, että sain kumppanikseni näin kokeneen ja menestyneen toimiston, tuntuu suurelta etuoikeudelta. Minulla ja yrityksen perustajalla Johan Elliotilla on hyvin samanlaiset arvot ja ajatusmaailma, uskon, että tulemme yhdessä kokemaan upeita asioita matkamme varrella”, Pulkkanen viestitti tiedotteessa.

Sportyardin tallissa on ollut suuri joukko maailmantähtiä.  Johan Elliot oli Martin Kaymerin rinnalla palkintojenjakotilaisuudessa tämän voittaessa PGA Championshipin vuonna 2010.

Henrik Stenson voitti Open Championshipin 2016, tuossa vaiheessa hän ei kuitenkaan enää ollut Sportyardin asiakas.

Entisiin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat myös mm. Carl Pettersson, Caroline Hedwall sekä Alex Noren.

Mikko Ilonen on ollut Sportyardin asiakas 2000-luvun puolivälistä. Muita menestyneitä pelaajia ovat Robert Karlsson, Alvaro Quiros sekä Rikard Karlberg.

Huomionarvoista on kuitenkin se, että Hattu-Tapio on maailmanlistalla tällä hetkellä Sportyardin ykköspelaaja! (200:s)

Sportyard tulee huolehtimaan kaikista Tapio Pulkkasen yhteistyösopimuksista. Yksi mielenkiintoisimmasta kysymyksistä kuuluukin, tuleeko Hattu-Tapion olkahattuun jonkun yrityksen logo tai tuotemerkki?

Mikko Ilonen teki  Sportyardin avustamana Kone Oy:jn kanssa sopimuksen keväällä 2007. Tämä ”diili” on edelleen voimassa ja se kuuluu European Tourin pelaajien pitkäikäisimpiin.

Tapio Pulkkanen pelaa European Tourilla seuraavan kerran Etelä-Afrikan avoimissa, jotka käynnistyvät reilun viikon kuluttua.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje