26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Sympatia golfaa lepotuoleja syöpäosastoille

Tuusulassa järjestettävässä hyväntekeväisyyskilpailussa kerätään rahaa syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä olon helpottamiseksi. Mukana kilpailussa ovat mm. golfvalmentaja Pasi Purhonen ja jääkiekkovalmentaja Hannu Aravirta.

Sympatia ry pistää golfpallon pyörimään syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi elokuun 16. päivänä Tuusulassa. Vaikka kyseessä on golfkisa, tarkoitus on viettää mukava ja leppoisa iltapäivä hyvän asian äärellä ja jatkaa sitä vielä iltajuhlassa Ravintola Shamrockissa Tikkurilassa.

Sympatia ry on pieni yhdistys, joka kerää rahaa syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä olon helpottamiseksi. Yhdistys järjestää elokuussa golfkisan jo kolmannen kerran. Kisa on 3–4-henkinen joukkuekisa, jossa kilpaillaan tosissaan, mutta leppoisan yhdessäolon merkeissä. Tarkoitus on kerätä rahaa sairaaloihin sijoitettaviin tuoleihin, joissa syöpäosastoilla vierailevat omaiset voivat tarvittaessa levätä tai jopa nukkua.

Golfvalmentaja Pasi Purhonen on ollut mukana kahdessa edellisessä golfturnauksessa ja on mukana tänäkin vuonna.

”Ollaan oikealla asialla, hyvän asian puolesta liikkeellä”, Purhonen kiteyttää.

Legendaarinen jääkiekkovalmentaja ja intohimoinen golfari Hannu Aravirta on mukana tälläkin kertaa. Mikä sai lätkävalmentajan vaihtamaan kiekon palloon?

”Jos voin toimia hyvän asian puolesta golfia pelaamalla, niin mikäs sen mukavampaa. Olen pelannut golfia lähes 40 vuotta ja sen pelaaminen muuttuu aina vain nautittavammaksi”, Aravirta sanoo.

Sympatia ry:n golfkisaan osallistuu myös joukko artisteja, jotka ovat lupautuneet esiintymään Ravintola Shamrockissa järjestettävässä iltajuhlassa. Mukana ovat muun muassa golfaavat tangokuninkaat Jaska Mäkynen ja Jukka Hallikainen. Lisäksi laulua ja glamouria iltajuhlaan tuovat Meiju Suvas, Anitta Ketola, Timo Aalto orkestereineen, Big Jay V ja DJ Jon Landlord. Iltatilaisuus on kaikille avoin klo 21.00 alkaen, liput 10 euroa.

Sympatia ry:n tuolien hankintaan syöpäpotilaiden läheisille voi osallistua myös pelaamatta peliäkään. Mahdollisuuksia on monia: voi liittyä kannatusjäseneksi tai lahjoittaa oman nimikkotuolinsa tai oman yrityksensä logolla varustetun tuolin oman alueensa sairaalaan. Näissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä Sympatia ry:n puheenjohtajaan Siiri Suonuuti-Lintumäkeen ja neuvotella itselle sopivasta lahjoituksesta.

Sympatia ry:n toimintaa voi tukea myös osallistumalla muihin yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin. Niitä ovat esimerkiksi lastenteatteritapahtuma lokakuun lopulla. Tästä ja muista tapahtumista voi seurata ilmoittelua yhdistyksen kotisivulla www.sympatiary.fi ja Facebookissa.

Sympatia ry:n golfkisa ja kaikki muutkin tapahtumat järjestetään talkoovoimin. Näin kaikki raha, mikä niissä kerätään, menee juuri siihen kohteeseen, johon se on tarkoitettukin eli tänä vuonna tuolien keräämiseen sairaaloiden syöpäosastoille läheisten lepohetkiä varten.

Lisätietoja kisasta ja Sympatia ry:stä: www.sympatiary.fi

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje