26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Markku ”Luigi” Nord aloittaa yhteistyön OnGolfin kanssa

OnGolfin perustajaosakkaat Tuomas Kiiskinen ja Mari Jokinen luottavat jatkossa Markku Nordin osaamiseen.

Pitkään golfmatkailun parissa toiminut Markku Nord vetää jatkossa OnGolfin peli- ja teemamatkoja.

Monien golfmatkalaisten hyvin tuntema ja alalla pitkään toiminut Markku ”Luigi” Nord aloittaa yhteistyön OnGolfin kanssa. Nord on jo vuosikymmeniä suunnitellut ja järjestänyt matkoja maailman aurinkoisille kentille sekä golfiin liittyviä teematapahtumia. Nykyisin hän toteuttaa niitä Via Nord -yrityksensä kautta.

OnGolf on Suomen suurin golfmatkojen järjestäjä. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat pelimatkat, opetusmatkat, räätälöidyt ryhmämatkat sekä kesäisin järjestettävät golfturnaukset ja tapahtumat.

”Golfmatkojen ja teematapahtumien järjestäjänä Luigin ansiot ovat jo legendaariset. Meille hän antaa lisää voimaa monipuolistaa ja vahvistaa tuotevalikoimaamme. Luigi on ammattilainen, joka pelaa loistavasti yhteen toiminta-ajatuksemme kanssa”, valottaa Tuomas Kiiskinen OnGolfin odotuksia.

OnGolfin ohjelmasta Luigin suunnittelemat ja järjestämät peli- ja teemamatkat tunnistaa
”Via Nord”-merkistä. Matkojen varaukset tehdään OnGolfin nettisivujen tai puhelinmyynnin kautta. OnGolf toimii myös vastuullisena matkanjärjestäjänä.

”OnGolf osaa sekä golfin että matkojen järjestämisen. Käytettävissä on alan parhaat resurssit ja pelikenttänä koko maailma. Yhdessä olemme yksinkertaisesti enemmän. Yhteenlaskettu kokemus, vuosikymmenien aikana luodut kontaktit niin koti- kuin ulkomailla ovat ylivertaiset. Luotettava, palveleva, edelläkävijä – entistäkin parempia golfmatkoja”, Luigi tiivistää.

Uuden yhteistyön tuloksia nähdään jo OnGolfin kevään 2019 matkaohjelmassa.
Lisätietoa OnGolfin nettisivuilta www.ongolf.fi

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje