16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Lonkkaleikkauksesta toipunut Albert Eckhardt: "On älyttömän kivaa olla taas pelaamassa."

10. väylän avaus on Paltamon kentän vaativimpia lyöntejä. Kuva Juha Hakulinen.

Finnish Touriin kuuluva Paltamo Open käynnistyy keskiviikkona.

Kauden kolmas Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailu, Paltamo Open käynnistyy keskiviikkona. Kilpailussa on mukana 95 pelaajaa, 78 miestä ja 17 naista. Kauden kahdessa ensimmäisessä Audi Finnish PGA Golf Tourin osakilpailussa lupaavia otteita esittänyt Albert Eckhardt saapui Paltamoon jo maanantaina. Hymyssä suin harjoitusalueella ollut Eckhardt nauttii golfista jälleen täysillä, sillä pitkään vaivanneet terveysmurheet ovat vihdoin takana päin.

”Onhan tämä hienoa. Back to normal, voisi sanoa. Aika paljon on vielä vahvistettavaa lihaksistossa, mutta kaikin puolin muuten homma on hyvällä mallilla. On älyttömän kivaa olla taas pelaamassa”, viimekesäisestä lonkkaleikkauksesta pelikuntoon toipunut Eckhardt nautiskelee.

”Koko viime kesä oli todella turhauttavaa aikaa. Oli kova kiima päästä kentälle, mutta sitten tuli tuollainen operaatio, niin kyllähän se harmitti. Mutta leikkaus oli välttämätön”, St. Laurence Golfia edustava Eckhardt sanoo.

”Hippu” Eckhardtin selkävaivojen syyksi paljastui rustorenkaan repeämä vasemmassa lonkkanivelessä. Kuva Juha Hakulinen.

Paltamon kenttää pidetään yhtenä Suomen kauneimmista, ja kenttä on myös oivallinen kilpailunäyttämö Suomen ylimmän kilpailukiertueen kilpailulle. Eckhardtin silmään Oulujärven rannalla sijaitseva kenttä on aina osunut.

”Kenttä on aivan loistava. Tykkään tällaisista kentistä, joissa pelataan puiden välissä. Ja sitten välillä päästään tuonne järven rantaan vetämään. Ihan superkenttä, siitä ei pääse mihinkään”, Eckhardt kehuu.

Eckhardt käynnistää kilpailunsa keskiviikkona kello 8.41 yhdessä Nokia River Golfin Erik Myllymäen ja edellisen kilpailun Vuosaaressa voittaneen Suur-Helsingin Golfin Mikael Salmisen kanssa.

Eckhardtin ryhmän lisäksi Paltamossa nähdään monia Finnish Tourin kärkinimiä, muun muassa rankingjohtaja Matias Honkala, hyvän alun kaudelleen saanut Ossi Mikkola ja viime vuonna Paltamossa voittoa juhlinut Niclas Hellberg.

Naisten kilpailussa saadaan uusi voittaja tämän kauden Finnish Tourilla, kun kauden kaksi ensimmäistä kilpailua voittanut Elina Saksa jättää Paltamon kilpailun väliin. Mutta voitosta käydään varmasti hyvä kilpailu Emilia Tukiaisen, Daniella Barrettin ja Anna Kuitusen johdolla.

Lähde: tiedote

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje