16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Janne Pelkonen Pickala Golf:n toimitusjohtajaksi

Levi Golfin toimitusjohtajanakin toiminut Janne Pelkonen siirtyy Pickalaan elokuun puolivälissä.

Pickala Golf Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Janne Pelkonen. Pelkosella, 39, on vahva tausta urheilu- ja elämysliiketoiminnasta Leviltä, jossa hän on toiminut mm. Audi FIS Ski World Cupin pääsihteerinä, Levin Golf & Country Clubin toimitusjohtajana sekä Levi Eventsin toimitusjohtajana.

Pickalaan Pelkonen siirtyy 16.8.2017 Koripalloliiton kehitys- ja myyntijohtajan tehtävistä.

Uuden toimitusjohtajan valinnan myötä Pickala ottaa seuraavan askeleen palvelukonseptin kehittämisessä muuttuvassa ja yhä haastavammassa toimintaympäristössä, kerrotaan tiedotteessa.

”Pickalan toimitusjohtajan avoin positio herätti kiitettävästi kiinnostusta, ja olen iloinen, että pystyimme valitsemaan laajasta ja laadukkaasta hakijajoukosta Jannen jatkamaan Pickalan kehittämistä. Janne pystyy kokemuksellaan, osaamisellaan ja innovatiivisuudellaan vastaamaan Pickalan kunnianhimoiseen kehityshaasteeseen”, Pickalan Golf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Peter Nygård sanoo.

Pelkonen viimeistelee eMBA opintojaan Oulun Yliopistossa. Hänellä on myös pitkä tausta jääkiekkovalmentajana.

”Tällaisia mahdollisuuksia on harvoin tarjolla. Pickalassa on loistavan pohjatyön ansiosta mahdollisuus luoda uusia palvelukonsepteja osakkeenomistajille, jäsenille sekä kumppaneille. Pickalan vetovoima syntyy elämyksestä – siitä kokemuksesta, jonka pystymme yhdessä luomaan. Pickalassa voimme nostaa suomalaisen golfin seuraavalle tasolle”, Janne Pelkonen kommentoi tiedotteessa.

Yli seitsemän vuotta Pickalaa luotsannut Jari Hakkarainen siirtyi syrjään toimitusjohtajan paikalta toukokuussa. Vt. toimitusjohtajana on toiminut Pickala Golf ry:n toiminnanjohtaja Sanna Haavisto.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje