23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ilonen vetäytyi Hongkongin turnauksesta

Euroopan kiertueella nähdään seuraavan kerran suomalaisväriä tammikuun puolella.

Mikko Ilonen ei pelaa torstaina käynnistyneessä Fanlingin ET-turnauksessa.

Hänen oli määrä startata kilpailun avauskierrokselle kello 6.20 Suomen aikaa yhdessä Pablo Larrazabalin ja PavitTangkamolprasertin kanssa, mutta ryhmän kolmanneksi jäseneksi ykköstiille saapui ensimmäisellä varasijalla ollut Jens Fahrbring.

”Päätin heikosta olosta huolimatta lähteä tekemään lämmittelyt ja testaamaan, toimiiko kroppa pelin edellyttämällä tavalla. Otettuani mailan käteen rangella tunsin, että neliveto tekemisestä puuttui. Ei ollut mahdollisuuksia lähteä kisaamaan”, Ilonen kertoi taustan vetäytymiselleen.

Ilonen lentää nyt Suomeen ja osallistuu tiistaina Suomen PGA:n gaalaan. Tämän jälkeen hän matkustaa Floridaan viiden viiden viikon harjoitusleirille.

Kalenterivuoden 2017 ensimmäiset kilpailunsa hän pelaa perättäisinä viikonloppuina tammi-helmikuussa Abu Dhabissa, Qatarissa sekä Dubaissa.

Ilosen poisjäänti ei tullut yllätyksenä, sillä hän kärsi vatsataudista ja aikaeron aiheuttamasta unettomuudesta ennen turnausta.

”En ole nukkunut lainkaan kahtena edellisenä yönä. Koskaan aiemmin ei itään matkustaminen ole ollut minulle näin vaikeaa. Melkoisen kukkuu-olo tässä harjoituspäivien aikaan on ollut”, hän sanoi keskiviikkona.

Lisää tietoa Hong Kong Openin avauspäivän tapahtumista tulossa myöhemmin.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje