26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ensimmäiset kentät auki jo tulevana viikonloppuna

Kuluvalla viikolla päässee jo muutamalle kentälle pelaamaan. Kenttien aukiolotiedot löydät Golfpisteen Kentät auki -palvelusta.

Pitkittynyt talvi merkitsee sitä, että tuskin yksikään seura tekee tänä keväänä uutta ennätystä kenttänsä avaamisen suhteen. Vaikka päivälämpötilat ovat kääntyneet ainakin Etelä-Suomessa reilusti plussan puolelle, yöt ovat vielä varsin kylmiä.

Ajoittainen vesisade on viime päivinä jouduttanut lumen sulamista, mutta yöpakkaset ja paksu routakerros pitävät edelleen lähes kaikkien kenttien avaamisajankohdan hämärän peitossa.

Peuramaa Golfin Pikku Peura -kenttä avattiin noin viikko sitten kesäviheriöille, mutta kenttä oli 10. huhtikuuta koko päivän suljettu sataneen lumen vuoksi.  St. Laurence Golf puolestaan avasi maanantaina 9. huhtikuuta par 3 -kenttänsä.

Pelaamaan pääsee myös Helsingin Paloheinässä, tosin keinonurmipohjaiselle Evergreen par 3 -kentälle.

Tällä viikolla kenttiään ovat avaamassa ilmoituksensa mukaan Nokia River Golf (13.4./kevätkenttä), Hattula Golf (14.4.) sekä Sea Golf Rönnäs, joka järjestää tulevana lauantaina scramble-kilpailun säävarauksella.

Tämän pidemmälle avaamistaan ennustavia kenttiä ei juuri löydy. Meri-Teijossa on näillä näkymin tarkoitus päästää ensimmäiset pelaajat kentälle 19. huhtikuuta.

Kenttien aukiolotiedot löydät Golfpisteen Kentät auki -palvelusta. Se avataan 13.4. tai kun ensimmäinen ns. pitkä kenttä avataan.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje