16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

EGS, Gumböle ja Kurk tuovat markkinoille yhteisen pelioikeuden

Rajoittamaton pelaaminen kolmella kentällä tuo piristävän vaihtoehdon aktiiviselle harrastajalle.

Espoon Golfseura, Gumböle Golf ja Kurk Golf yhdistivät voimansa tarjoamalla samassa paketissa Suomen laajinta pelioikeutta, jonka nimeksi tulee Play63 viittauksena käytössä oleviin reikiin.

18-reikäisiä kenttiään pyörittävät Espoon Golfseura ja Gumböle Golf ovat keskenään lähinaapureita, jotka erottaa vain Gumbölen kartano.

Kirkkonummen Kurk Golfissa on kolme yhdeksän reiän kenttää. EGS:n parkkipaikalta Kurkin kentälle on autolla matkaa 17 kilometriä, joten paketti soveltuu erinomaisesti etenkin Espoossa, Länsi-Uudellamaalla sekä Helsingin länsipuoliskolla asuville.

EGS ja Gumböle ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä ristiin pelaamisen kehittämiseksi. Kenttien kolmevuotinen yhteishoitosopimus päättyi vuodenvaihteessa, nyt molemmat toimivat taas itsenäisesti.

Kentät lupaavassa talvikunnossa

”Toistaiseksi talvehtiminen on sujunut hyvin. Routa tuli kuivaan maahan ja runsas lumipeite suojaa nurmea. Viheriöillä ei myöskään ole jäätä”, kertoo Espoon Golfseuran kenttämestari Alexis Gädda.

Gumböle on profiloitunut nopean täyden kierroksen tai yhdeksän reiän  kentäksi.

”Kentänhoito on taas omissa osaavissa käsissä, usko sen näkymiseen tulevan kauden peliolosuhteissa on kova. Pelioikeuksien lisääminen kahdelle kentälle ristiin EGS:n kanssa on ollut olemassa jo muutaman vuoden ja nyt kun mukaan saadaan myös Kurk, pelaajan vaihtoehdot kasvavat entisestään. Odotamme innolla tulevaa golfkautta”, Gumböle Golfin toimitusjohtaja Markku Ignatius.

Kurk Golfissa toteutui loppuvuodesta suuri osakekauppa, jonka myötä Golf Holdings Finland hankki vajaat 70 prosenttia osakkeista haltuunsa. Kurk on nostanut kenttäremonttinsa myötä profiiliaan, ja etenkin viheriöt ovat saaneet ansaitusti kiitosta kunnostaan.

Kurk Golf on yksi kolmesta ehdokkaasta vuoden golfseuraksi kaudelta 2017.

Kolmen kentän rajaton pelioikeus maksaa 850 euroa. Kaikille kentille on tarjolla myös perinteisiä yhden kentän pelioikeuksia, sekä kierrosmäärään sidottuja pelipaketteja.

Play63-pelipaketti tulee myyntiin GoExpon yhteydessä pidettävillä Golfmessuilla, jotka järjestetään 2.-4.3. Helsingin Messukeskuksessa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje