GameBook saa Andreas Lagercrantzista merkittävän yhteistyökumppanin.   Kuva: Jacob Sjöman
Kotimaa |
12.7.2018

Alex Norénin managerista GameBookin neuvonantaja

Kotimaisen golfalan teknologiayrityksen ”Ruotsin valloitus” jatkuu.

GameBook ilmoitti keskiviikkona sopineensa yhteistyöstä ruotsalaisen golfvaikuttajan Andreas Lagercrantzin kanssa.

Maailmanlistalla top 20:ssa olevan Alex Norénin managerina ja People Can Fly -yritysryhmän perustajana tunnetun Lagercrantzin alan laaja-alainen osaaminen oli GameBookin toimitusjohtajan Mikko Maneruksen mukaan tärkein syy yhteistyökuvion perustamiselle.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme kumppaniksi eteenpäin rohkeasti ajattelevan golfvaikuttajan. Andreasin laaja kokemus golfliiketoiminnassa ja ymmärrys teknologiasta synnytti välittömästi luonnollisen synergian välillämme”, Manerus sanoi.

Myös Lagercranztilla on suuria odotuksia uutta kumppanuutta kohtaan.

”Golf GameBook on edelläkävijä golfin digitalisoitumisessa ja on suuri kunnia liittyä yrityksen strategiseksi neuvonantajaksi. Golfin toimialalla on käynnissä mittavat digitaaliset muutokset. Yhteistyön merkitys korostuu, kun kehitämme lajiin elinvoimaisia digitaalisia ekosysteemejä. Olen innoissani, kun saan olla mukana tässä kasvussa”, hän mietti.

Ruotsalaiseen People Can Fly -yritysryhmään kuuluu kolme golfin alalla toimivaa liiketoiminta-aluetta; Alex Norénin managerointi, tilaustyönä tehtyjä golfelämyksiä tarjoava Mr. Sunday sekä Ruotsin laajin golfvaikuttajien kohtaamispaikka in/Golf.

GameBook solmi vastikään yhteistyösopimuksen myös Suomen ja Ruotsin Golfliiton kanssa. Tämän keskiössä ovat kotimainen eBirdie-mobiilisovellus sekä länsinaapurissa käytössä oleva lähtöaikapalvelu Min Golf Bokning.

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.