Fressin Jessica Reiman toimii 100 päivää – 100 metriä -projektin fysiikkavalmentajana.
100 PÄIVÄÄ - 100 METRIÄ | Jessica Reimanin treenivideot | Kotimaa | Opetus |
5.4.2017

100 päivää – 100 metriä: Bulgarialainen kyykky

Pakaralihasten rooli voimakkaassa svingissä on suurempi kuin tulisi ajatelleeksi. Bulgarialainen kyykky on erittäin tehokas liike pakaralihasten vahvistamiseen.

Bulgarialainen kyykky on muunnos askelkyykystä. Se kuormittaa pakaraa ja etureittä kehittäen samalla kehonhallintaa ja tasapainoa.

Liike kannattaa tehdä riittävän rauhallisesti ja kontrolloidusti, ja keskittyä hyvään tasapainoon. Ylävartalon tulisi olla läpi koko liikkeen suorassa, ei kallistuneena eteenpäin.

Liike on useimmille tarpeeksi kuormittava ilman lisäpainoja. Vaativuutta voi lisätä hypyllä. Keskity silloin suorituksen räjähtävyyteen. Kovakuntoisimmat voivat käyttää lisäpainoina käsipainoja molemmissa käsissä.

Kevään aikana Golfpiste.com :ssa julkaistaan lähes 30 treenivideota, joiden avulla sinunkin on mahdollista kehittää lihaskuntoasi, voimaasi ja räjähtävyyttäsi harjoitteilla, jotka tukevat golfia erinomaisesti.

Videoilla mallisuorituksista ja ohjeista vastaa liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin trainer-palvelupäällikkö Jessica Reiman yhdessä Janos Uotilan kanssa. Jessica toimii projektissa osallistujien valmentajana ja vastaa harjoitusohjelmien laadinnasta.

Kaikki videot ja 100 päivää – 100 metriä -projektin materiaalit löydät osoitteesta golfpiste.com/100
ja kaikki opetusmateriaalit osoitteesta golfpiste.com/opetus

Kommentit

Oma kommentti