23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][26]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Kiertueita kaikille – Golfpiste järjestää kesän parhaat golftapahtumat

Golfpiste Events järjestää vuosittain yli sata laadukasta golftapahtumaa ja tarjoaa kiertueillaan upeita pelielämyksiä sekä klubigolfareille että yrityksille.

Golfpisteen tapahtumaorganisaatio on pyörittänyt Suomen suosituimpiin kuuluvia golfkiertueita jo vuosien ajan, ja tarjonta on runsasta jälleen tänä vuonna.

Erilaisia kiertueita löytyy niin naisille, pariskunnille, sekajoukkueille, yrityspäättäjille kuin alimpien tasoitusryhmien kilpailuhenkisille klubipelaajillekin. Suosittuja ovat myös Golfpisteen nimisponsoroidut kiertueet Tallink Golf Tour, Volvo World Golf Challenge ja Ford Vignale Golf Tour.

Käytettävät pelimuodot on sovitettu kiertueiden kohderyhmille. Pelimuodot vaihtelevat lyöntipelistä reikäpeliin ja leppoisasta pistebogeysta takatiin scratch-kisoihin sekä joukkuepelien lukuisiin eri pelimuotoihin.

Golfpisteen tapahtumissa on yhteistyökumppaneiden tarjoamat huippupalkinnot.

Tapahtumien laadukkuuden takaavat Golfpisteen kokenut tapahtumatiimi, pitkään mukana olleet yrityskumppanit huippupalkintoineen ja oheistuotteineen sekä erinomainen kenttäkattaus.

Osakilpailuissa parhaiten menestyneet pääsevät kaikilla kiertueilla ulkomaisissa huippukohteissa pelattaviin finaaleihin.

Tutustu tarkemmin golfkesän parhaisiin kiertueisiin!

Kesän parhaat kiertueet by Golfpiste Events

Ladies & Gentlemen Tour

Golfelämyksiä 50+ pariskunnille. Ladies & Gentlemen Tourilla pelimuotona on tasoituksellinen pistebogey best ballina. Kilpailu pelataan sekaparein, eli pari muodostuu aina miehestä ja naisesta. Jokaisen osakilpailun voittajapari kutsutaan syksyllä ulkomailla pelattavaan finaaliin.
ILMOITTAUDU

Anna Golf Tour

Anna-Maria Lehtonen (oik.) lunasti jo paikkansa Anna Golf Tourin kiertuefinaaliin. Ilossa mukana Minea Blomqvist-Kakko.

Naiset valtaavat golfkentät. Anna Golf Tour on tasokas golfkiertue naisille. Hyvinvointi, yhdessäolo ja golf yhdistyvät unelmien pelipäiväksi. Pelimuotona on rento pistebogey, ja kaikki osakilpailujen voittajat kutsutaan unelmien golfmatkalle Espanjassa pelattavaan finaaliin. Matkalle ovat tervetulleita myös kaikki muut naisgolfarit. Liity nyt myös suosittuun Anna Golf Facebook-ryhmään.
ILMOITTAUDU

Ford Vignale Golf Tour

Laatuautojen ja golfin ystäville. Ford Vignalen nimikkokiertueella pelataan kuusi tyylikästä osakilpailua Suomessa. Pelimuotona on kahden hengen best ball. Osakilpailujen voittajat lunastavat kutsun ulkomaan finaalimatkalle.
ILMOITTAUDU

Tallink Golf Tour

Rantaudu Suomen ja Viron parhaille kentille. Tallinkin tarjoama supersuosittu kiertue, jonka osallistujapaikat myydään loppuun nopeasti. Kilpailut pelataan kahden hengen joukkueissa best ball -pelimuodolla. Tervetuloa mukaan!
ILMOITTAUDU  

Golfkesä hosted by Sandels

Koe golf hauskimmillaan! Kesän rennoin kiertue, jonka jokainen osakilpailu on pelimuodoltaan erilainen. Koe scramble, silver, shootout ja monet muut kisat Sandelsilla höystetyllä kiertueella.
ILMOITTAUDU

Volvo World Golf Challenge

Volvo tekee klubigolfarin unelmasta totta. Volvon perinteikäs ja seitsemässä eri maassa pelattava kiertue, jonka parhaat pelaajat pääsevät edustamaan Suomea kansainväliseen finaaliin.  Kiertue sisältää 15 osakilpailua ympäri Suomea.
ILMOITTAUDU

Kaikkien kiertueiden finaalit pelataan ulkomaisissa huippukohteissa.

Players Tour

Takatiin kilpagolfia klubigolfarille. Korkeatasoinen, hyville klubipelaajille tarkoitettu kiertue. Rankingpisteitä ansaitaan ilman tasoituksia, mutta osakilpailujen palkinnot jaetaan tasoituksellisessa lyöntipelisarjassa. Kilpailut pelataan Suomen parhaille kentillä ja tiukka finaali huippukohteessa ulkomailla.
ILMOITTAUDU

Audi Center Businessaamu

Golfaavan yrityspäättäjän paras kohtaamispaikka. Businessaamu-yritysliiga pelataan tehokkaina aamuyseinä. Liiga huipentuu joukkueet yhteen kokoavaan Lucky Winners -tapahtumaan ja ulkomailla pelattavaan laadukkaaseen finaalimatkaan.
ILMOITTAUDU

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje