Riikka Hakkarainen
Uutiset |
18.5.2003

Jenni Kuosa ja Minea Blomqvist kärjessä Ruotsissa

Jenni KuosaVasta toista kilpailuaan ammattilaisena pelaava Jenni Kuosa johtaa Telia Tourin kauden toista kisaa Trummenäs Ladies Openia kahdella lyönnillä ennen päätöspäivää. 25-vuotias Keimolan kasvatti on toki pelannut paljonkin Telia Tourilla, paras sijoitus on vuosien takainen kolmas tila. Kauden avauskisa Göteborgissa tuotti 12:n sijan, nyt pitkän maajoukkueuran pelannut Kuosa omaa mahdollisuuden voittoon. Tuulisissa olosuhteissa pelatussa kisassa kukaan pelaajista ei ole alle parín. Minea Blomqvist lähtee kirittämään Kuosaa, suomalaisten välistä eroa on kaksi lyöntiä, kolmannen sijan jakavat ruotsalaispelurit ovat lyönnin päässä Blomqvistista. Suomalaisista ovat Telia Tourilla voittaneet vain Riikka Hakkarainen (2x) sekä Blomqvist.

Pasi Purhonen ja Tuomas Tuovinen k&auml,rjen tuntumassa

Pasi PurhonenPasi Purhonen oli yksi päivän parhaista Espanjan kisan kolmantena päivänä. Purhonen pelasi 68, neljä alle ja nousi seitsemänneksi tuloksella kahdeksan alle parín.Kärjessä jatkaa Ruotsin Martin Erlandsson joka on kuusi lyöntiä Purhosta edellä. Tuomas Tuovisen tulos oli 73. Molemmat suomalaiset tekivät kierroksellaan yhden eaglen. Viimekaudella sekä Purhonen että Tuovinen sijoittuivat kerran kauden aikana kymmenen joukkoon, Tuomas oli kolmas Ruotsissa pidetyssä kilpailussa, Purhonen seitsemäs kotikentällään Talmassa. Nyt Espanjassa pidettävä kilpailu on varsin kovatasoinen osallistujalistaltaan, mukana ovat mm. kaikki kuusi pelaajaa jotka ovat voittaneet aiemmin tälläkaudella CT:n kisan. Voittajalle on luvassa 22.500 euroa.

Riikka Hakkarainen 14:na Italiassa

Italian Openin kolmas pelipäivä sujui Riikka Hakkaraiselta edellisten kierrosten tapaan tasaisesti. 74 (+1) lyönnin kierros syntyi kolmella bogeyllä ja kahdella birdiellä. Yhteistuloksella par Hakkarainen on ennen päätöskierrosta 14. sijalla. Kilpailun kärkikaksikko Anne-Marie Knight ja Karen Lunn ovat jo suomalaisen tavoittamattomissa, tuloksessa -9. Terävimmän kärjen takana taistelu on kuitenkin tasaista, joten Hakkaraisella on hyvät mahdollisuudet nousta kymmenen parhaan joukkoon. -Eniten parannettavaa on edelleen griinille tuloissa, etenkin pitkillä raudoilla, Hakkarainen kertoi. -Peli on kuitenkin tasaista ja fiilis hyvä. La Perla Italian Openissa on jaossa 190 000 euron palkintopotti. La Perla Italian Open, 15.-18.5. Poggio dei Medici Golf Club, par 73 Tulokset 54/72 1. -9 Anne-Marie Knight, Australia 73 68 69 Karen Lunn, Australia 69 71 70 3. -8 Silvia Cavalleri, Italia 71 70 70 4. -7 Elisabeth Esterl, Saksa 72 73 67 Sophie Sandolo, Italia 71 73 68 Ludivine Kreutz, Ranska 76 68 68 Lynnette Brooky, Uusi-Seelanti 69 72 71 14. par Riikka Hakkarainen 74 71 74 Pia Koivuranta karsiutui kahden kierroksen jälkeen.

Naisten Euroopan Tour

Live Scoring, Espanja

Live scoring, Telia Tour

Teksti: Teemu Tyry

Kommentit

Oma kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.