16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hans Weckman jätti SGK:n puheenjohtajan tehtävän

Hans Weckman.

Puheenjohtajan tehtävää toistaiseksi hoitava varapuheenjohtaja Jarmo Turtiainen pohtii asettuako ehdolle syyskokouksessa.

Suomen Golfkentät ry:n (SGK, ennen SGKY) pitkäaikainen puheenjohtaja Hans Weckman on jättänyt yhdistyksen puheenjohtajan tehtävän. SGK:n hallitus on hyväksynyt eronpyynnön 28.8.2017 alkaen.

Vuodesta 2011 alkaen puheenjohtajana toiminut Weckman päätti vetäytyä tehtävästään, sillä hän toimii hallituksen puheenjohtajana Oy Golf Holdings Finland Ab:ssä, joka on tehnyt ostotarjouksen kaikista Kurk Golfin osakkeista.

”Tilanne kävi ristiriitaiseksi, sillä ajoin kahta asiaa, jotka eivät sopineet yhteen”, Weckman toteaa.

Weckman toimi pitkään Oy Kurk Golf Ab:n hallituksen puheenjohtajana aina viime toukokuuhun asti, kunnes hän liittyi sijoittajatahon ryhmään. Oy Golf Holdings Finland Ab:n tarkoituksena on rakentaa golfkenttien ryhmittymä, johon tulisi myöhemmin mukaan muita kenttiä. Yhtiössä ovat mukana myös sijoitusyhtiö CapManin virkaatekevänä toimitusjohtajana työskentelevä Joakim Frimodig sekä golftoimialan yrityksiin sijoittanut Paavo Kettunen.

Weckmanin puheenjohtajakauden aikana Suomen Golfkentät ry on nostanut selvästi profiiliaan yhtenä golftoimialan keskeisistä toimijoista. Weckman kertoo jättäneensä SGK:n puheenjohtajan tehtävän haikein mielin.

”Reissu on ollut tavattoman hieno. Kuusi vuotta sitten toiminta oli vielä aika pienimuotoista. Olen todella iloinen siitä, että olen saanut olla mukana rakentamassa SGK:sta entistä vahvempaa toimijaa. Uskon, että seuraajani jatkaa hyvällä tiellä”, Weckman sanoo.

Toistaiseksi SGK:n puheenjohtajan tehtävää hoitaa varapuheenjohtajana toiminut Jarmo Turtiainen. Hän kertoo pohtivansa parhaillaan asettuako syyskokouksessa ehdolle tehtävään.

”Pyydetty on, mutta olen ollut golfin parissa mukana niin pitkään, että täytyy vähän miettiä, että vieläkö jatkan. Toisaalta, golf on uuden askeleen edessä, ja nyt olisi hieno mahdollisuus kirkastaa Suomi-golfin kuvaa. Oma mielenkiintonsa tehtävässä kyllä on”, Turtiainen muotoilee.

Suomen Golfkentät ry valitsee uuden puheenjohtajan marraskuussa pidettävässä syyskokouksessa.

Juttua on korjattu 31.8.2017 klo 8:55: Paavo Kettunen ei ole GoGolfin pääomistaja. 

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje