16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Hallitseva naisten Euroopan mestari Celia Barquin murhattiin golfkentällä

Murhasta on pidätetty koditon mies, joka mitä ilmeisimmin valitsi uhrinsa sattumanvaraisesti.

Celia Barquin Arozamenda, 22, löydettiin maanantain murhattuna golfkentältä Iowasta, Yhdysvalloista.

Barquinin ruumis löydettiin etsintöjen jälkeen maanantaina Coldwater Golf Links -kentän lammesta. Muut pelaajat olivat käynnistäneet etsinnät, kun Barquinin golfbägi oli seisonut pitkään väylällä.

Ruumiista löydettiin useita pistojälkiä pään, niskan ja ylävartalon alueelta.

Poliisi on pidättänyt 22-vuotiaan miehen epäiltynä murhasta. Polisin antamien tietojen mukaan epäilty on koditon ja hän valitsi uhrinsa sattumanvaraisesti.

Barquin on hallitseva amatöörien naisten Euroopan mestari. Hän voitti mestaruuden vajaat kaksi kuukautta sitten Slovakiassa pelattuaan viimeisen kilpailukierroksensa 63 lyönnillä.

Espanjan maajoukkueeseen vuodesta 2008 asti kuulunut Barquin on amatöörien maailmanlistalla sijalla 44. Hän opiskeli Iowa State Universityssa.

”Celia oli ihana ihminen, jota kaikki ystävät ja joukkuekaverit rakastivat. Hän oli hieno lähettiläs koulullemme. Emme tule koskaan unohtamaan hänen omistautumistaan ja intohimoaan ollakseen lajissaan paras”, Iowa Staten golfvalmentaja Christie Martens sanoi.

Barquin pelasi tänä vuonna naisten U.S. Openissa. Hänellä oli paikka ensi vuoden naisten British Openiin. Hän voitti kuluvalla kaudella myös yliopistojen välisen lopputurnauksen, Big 12 Championshipin, henkilökohtaisen sarjan.

Barquin oli kotoisin Puente San Miguelista Santanderin lähistöltä.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje