26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Golfliitto ja Golf GameBook yhteistyöhön – tasoituskierroksen voi kirjata jatkossa GameBookissa

Tasoituskierroksen kirjaaminen Golf GameBook -sovelluksen kautta ei sulje pois nykyisiä kirjaamistapoja.

Suomen Golfliitto ja digitaalisesta tuloskorttisovelluksestaan tunnettu Golf GameBook ovat allekirjoittaneet monivuotisen kumppanuussopimuksen. Yhteistyön tavoitteena on uudistaa Golfliiton eBirdie-mobiilisovellus ja luoda kokonaisvaltainen digitaalinen ekosysteemi Suomen golfmarkkinoille.

Käytännössä yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan jo kuluvalla kaudella. Golf GameBook -sovelluksella kirjatun tuloksen voi jatkossa lähettää pelikierroksen jälkeen eBirdie-sovellukseen, johon kertyy myös käyttäjän tasoitushistoria. Vastaavasti eBirdien kautta golfari ohjataan kirjaamaan tuloksensa GameBookissa.

Sovellusten kehitystyö alkaa keväällä 2018, ja uudistettu eBirdie saadaan Golfliiton mukaan käyttöön kesän 2018 aikana. Sen jälkeen tasoitus päivittyy automaattisesti GameBookista eBirdieen.

Golfareille tasoituskierroksen kirjaaminen GameBookilla on uusi, nykyaikainen vaihtoehto, eikä se sulje pois nykyisiä kirjaamistapoja. Tasoituskierroksella voi edelleen pitää myös paperista tuloskorttia, ja tuloksen voi kirjata aiempaan tapaan seurajärjestelmien kautta.

Golfliiton ja Golf GameBookin yhteistyössä on osin kyse myös valmistavasta toimenpiteestä, jolla varaudutaan vuonna 2020 voimaan astuvan maailmanlaajuisen tasoitusjärjestelmän käyttöönottoon. Golfin kansainväliset kattojärjestöt ovat nimenneet digitaalisuuden yhdeksi lajin kasvun keskeisistä kulmakivistä. Suomen Golfliitto haluaa kulkea jatkossa digitaalisen palvelukehityksen kärjessä.

”Golfliiton keskusrekisteri ja mobiilijäsenkortti vaativat jatkokehittämistä ja uudistamista. Tämän takia halusimme strategiseksi kumppaniksi golfalan teknologisen edelläkävijän, Golf GameBookin. Yhteistyössä tarjoamme yli 140 000 suomalaiselle harrastajalle ja yli 130 golfklubille luotettavia, viimeisen teknologian palveluja”, sanoo Suomen Golfliiton hallituksen puheenjohtaja Hanna Hartikainen.

“Hienoa, että Suomen Golfliitto haluaa olla edelläkävijä digitaalisten palveluiden kehittäjänä”, toteaa puolestaan Golf GameBookin toimitusjohtaja Mikko Manerus.

“Uusien palveluiden kautta voimme tarjota golfin harrastajalle entistä paremman ja hauskemman pelikokemuksen. Yhteistyö tukee hyvin oman tuotteemme intohimoista kehittämistä.”

Golf GameBookin mobiilisovellus tarjoaa digitaalisen tuloskortin ja reaaliaikaisen tulosseurannan lisäksi lukuisia golfareita palvelevia toimintoja. Suomessa GameBookilla on yli 56 000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Sovelluksen voi ladata iOS-mobiililaitteille App Storesta ja Android-puhelimille Google Playsta.

Golf GameBookin perustoimintojen käyttäminen on maksutonta. Lisäominaisuuksia, kuten kattavammat tilastointipalvelut ja yksityisen kierroksen, voi ottaa käyttöön maksullisen Gold Membership -jäsenyyden kautta.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (2 kpl)