16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Gary Playerin poika pidätettiin huijauksesta

Wayne Player jätti maksamatta majoituksensa Mastersissa. Toisessa kanteessa miestä syytetään väkivaltaisesta käytöksestä saman tapahtuman yhteydessä.

Gary Playerin poika Wayne on pidätetty epäiltynä huijauksesta. Wayne Player vuokrasi vuoden 2018 Masters Tournamentin aikaan itselleen talon kahdeksi yöksi ja maksoi shekillä. Kun vuokraaja oli lunastamassa shekkiä, selvisi ettei sillä ollut katetta.

Wayne Player, 56, ei myöskään vastannut useisiin yhteydenottoyrityksiin ja jätti maksamatta vuokraajan asianajajalle lupaamansa tuhannen dollarin korvauksen. Lopulta Columbia Countyn poliisi pidätti Playerin 23. tammikuuta. Player on päästetty vapaaksi takuita vastaan.

Wayne Playerin yritystä, Wayne Player Enterprises LLC:tä vastaan on myös nostettu erillinen kanne liittyen vuoden 2018 Mastersiin. Yritys myi tapahtumaan 6850 dollarin hintaista pakettia, joka sisälsi mm. illallisen, liput par 3 -kilpailuun ja ensimmäiselle kierrokselle sekä tapaamisen Gary Playerin kanssa.

Kanteessa Wayne Playerin kerrotaan mm. iskeneen kantajan maahan päällään, eli kansankielisesti ”hedarilla” sekä käyttäytyneen aggressiviisesti ja häiritsevästi.

Wayne Player on Gary Playerin kolmas lapsi. Hän pelasi aikoinaan golfia amatöörinä ja miehen tilillä on myös 16 PGA Tourin kilpailua. Vuonna 1982 Gary ja Wayne Player pelasivat niin U.S. Openissa kuin The Openissakin samaan aikaan ensimmäisenä isä-poika-kaksikkona golfin historiassa.

Wayne Player on toiminut juontajana ja asiantuntijana useissa golfohjelmissa Yhdysvalloissa. Hän asuu Floridassa.

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje