23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][12]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Tiger Woods ei pelaa Masters Tournamentissa

Kauden ensimmäinen major jää tähdeltä väliin viimevuotiseen tapaan.

Tiger Woods ilmoitti perjantaina nettisivuillaan, ettei hän osallistu ensi viikolla pelattavaan U.S. Mastersiin selkävamman vuoksi.

”Valitettavasti en tule kilpailemaan tämänvuotisessa Mastersissa. Tein kutakuinkin kaikkeni, että olisin pystynyt pelaamaan, mutta selän kuntoutuksen aikataulu ei riittänyt, jotta olisin saanut itseni turnausvalmiuteen”, Woods sanoi.

Woods osallistuu tiistai-iltana mestareiden illalliselle Augustassa, mutta kyseessä on neljän vuoden sisällä kolmas kerta, kun häntä ei nähdä itse kilpailussa.

Urallaan 14 major-turnausta voittanut Tiger toipui vuosi sitten kahdesta edellisenä syksynä tehdystä selkäoperaatiosta. Hän aloitti tänä vuonna kautensa tiukalla kalenterilla, kun tarkoituksena oli pelata neljä kilpailua viiden viikon jaksossa.

Hän missasi karsintarajan Torrey Pinesissä ja keskeytti Euroopan kiertueen ohjelmaan kuuluvassa Dubai Desert Classicissa ennen toista kierrosta. Woods kertoi vetäytymisen syyksi selkäkrampit, eikä hän ole tuon jälkeen pystynyt pelaamaan.

Woods sanoi olevansa erityisen pettynyt joutuessaan sivuuttamaan juuri tämänkertaisen Mastersin, sillä tuleehan tänä vuonna kuluneeksi tasan 20 vuotta hänen suvereenista (12 lyönnin erolla) voitostaan Augustassa.

”En osaa määritellä paluuni ajankohtaa, mutta aion jatkaa tunnollista työtekoa saadakseni itseni pelikuntoon niin pian kuin mahdollista.”

Woodsin manageri Mark Steinberg sanoi lääkäreiden väläyttäneen vihreää valoa hänen mahdollisille pelaamiselleen Mastersissa. Tiger aloitti lyöntiharjoittelun muutama viikko sitten, mutta pelaaja itse päätti, ettei ole valmis kilpailemaan majorissa.

”Tiger teki parhaansa ollakseen mukana, koska Mastersilla on erityinen paikka hänen sydämessään. Hän myös tuntee kentän erittäin hyvin, ja siksikin kiikaroi viimeiseen saakka mahdollisuuksiaan pelata.”

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje