26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista
Ajankohtaista

Ruutu näyttää Woodsin ja Mickelsonin haasteottelun Suomessa yksinoikeudella

Ensi viikon perjantaina pelattavan The Match -haasteottelun katseluoikeus on jo ennakkomyynnissä.

Modernin kilpagolfin tunnetuin taistelupari Tiger Woods ja Phil Mickelson kohtaavat ensi viikon perjantaina etukäteen paljon huomiota herättäneessä haasteottelussa. Tapahtuman kiinnostusta lisää muhkea yhdeksän miljoonan dollarin rahapalkinto, joka irtoaa reikäpelikamppailun voittajalle.

Shadow Creek Golf Clubilla Las Vegasissa pelattava ”The Match” nähdään Ruudussa suorana lähetyksenä perjantaina 23.11. Ruutu esittää kamppailun yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View). Ottelu ei sisälly Ruutu+-tilaukseen.

Ottelun lunastaneet maksavat vain yksittäisen urheilutapahtuman katsomisesta. The Matchin katseluoikeuksien ostaminen ei edellytä Ruutu+-tilausta, vaan tapahtuma on kaikkien ostettavissa.

The Match on myynnissä ennakkohintaan 14,95 euroa sunnuntaihin 18.11. asti. Sen jälkeen hinta nousee viidellä eurolla. Kamppailua voi seurata suorana ja tallenne on katsottavissa Ruudussa 48 tunnin ajan ottelun alkamisajasta eteenpäin. Ottelussa on englanninkielinen alkuperäisselostus.

Molemmat pelaajat ovat ilmoittaneet lahjoittavansa voittorahat hyväntekeväisyyteen.

Vahvan paluun kilpakentille vuoden alussa tehnyt Woods, 42, on voittanut urallaan 80 PGA Tourin kilpailua, joista 14 on majoreita. Noin 5,5 vuotta vanhemmalla Mickelsonilla voittoja (43/5) Yhdysvaltain kiertueella on koossa lähes tuplasti vähemmän.

Tiger vs Phil 23.11.2018 Ruudussa
Klo 21.00 Pre-Match Studio Show
Klo 22.00 The Match LIVE

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje