23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista

23.4.–30.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][15]
KilpailuaSuomalaista
Kilpagolf

Psyykkaaminen alkoi – Woods tuplasi Mickelsonin ensimmäisen The Match -ottelun oheisvedon

Tiger Woods ja Phil Mickelson ilmoittivat olevansa valmiita käyttämään haasteottelun oheisvetoihin seitsennumeroisia summia omia rahojaan.

Tiger Woodsin ja Phil Mickelsonin välinen haasteottelu – The Match – lähestyy ja tunnelma alkaa olla sen mukainen. Las Vegasissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa keskiöön nousi vedonlyönti, joka näyttäisi kohoavan merkittävään rooliin kaksikon välisen ottelun aikana.

Itsevarmuutta huokunut Mickelson kertoi Woodsille olevansa valmis lyömään 100 000 dollarin vedon siitä, että hän onnistuu tekemään ottelun alkajaisiksi birdien Shadow Creeck Golf Clubin kentän ykkösreiällä.

Woods ei kuitenkaan lähtenyt pakittelemaan, vaan ilmoitti välittömästi tuplaavansa vedon.

”Huomaatteko, miten helposti hän on houkuteltavissa”, Mickelson sanoi paikalla ollutta lehdistöä hauskuuttaen.

Tämän jälkeen keskustelu kääntyi siihen, millä tavalla ykkönen avautuu ja mahdollisesti sopii väylänä vasemmalta lyövälle Mickelsonille. Woods ei luonnollisesti pitänyt todennäköisenä, että ”Lefty” poistuisi seuraavalle tiipaikalle birdie tuloskortissa.

Molemmat pelaajat kertoivat olevansa valmiita käyttämään vedoissa omia rahojaan vaikka seitsennumeroisiin summiin saakka.

Mickelson on tullut tunnetuksi kutsumuksestaan vedonlyöntiä kohtaan. Ensimmäisiä viitteitä tulevista vedoista kuultiin jo viime kuussa, kun vasuri hehkutti panoksillaan TNT-kanavan haastattelussa.

”Meillä on tiedossa pieniä oheisvetoja, joilla psyykkaamme toistemme hermoja. ’Alamäkiputti? No, sanotaan, että laitan 50 000 taalaa kiinni, että ohi menee’”, Mickelson sanoi lokakuussa.

Vaikka molemmat vaikuttavat syttyvän tarpeeksi pelkästä ottelusta, antavat oheisvedot huomattavissa määrin lisää virtaa kamppailuun sekä kentälle että sen ulkopuolelle. Tiedossa lienee myös pisin draivi – ja lähemmäs lippua -tyyppisiä haasteita.

Woods ja Mickelson ovat ilmoittaneet lahjoittavansa sivuvetojen voittorahat hyväntekeväisyyteen. Fiksu temppu maineenhallinnan kannalta, sillä kahden upporikkaan maailmantähden välisen kohtaamisen yhdeksän miljoonan dollarin kokoinen voittosumma on herättänyt ihmettelyä ja kritiikkiäkin.

Jos pelaajilla ei ole kabinettisopimusta siitä, että sivuvedot kuitataan kokonaispotista, pistää häviävä pelaaja likoon isoja summia, sillä palkintosumma menee kokonaisuudessaan ottelun voittajalle.

Golfpiste arpoo Facebookissa keskiviikosta perjantaihin matsin katselukoodeja vaihtuvin kysymyksin. Keskiviikkona kysymme, kenen kanssa aiot katsoa superottelun The Match perjantaina?

Ruutu esittää The Matchin yksinoikeudella Suomessa kertamaksullisena tapahtumana (Pay-Per-View).

Ottelua voi seurata suorana ja tallenne on katsottavissa Ruudussa 48 tunnin ajan ottelun alkamisajasta eteenpäin.

Tiger vs Phil 23.11.2018:
Klo 21.00 Pre-Match Studio Show
Klo 22.00 The Match LIVE

Lisää aiheesta

Tilaa Golfpisteen uutiskirje

Artikkelin kommentit (3 kpl)