[11][17]

Korhosen ET-voitto ja miesten EM-kulta ehdolla vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi

Kaksi sykähdyttävin urheiluhetki -ehdokasta tekee kunniaa suomalaisten onnistuneelle kilpagolfkaudelle.

Mikko Korhosen kesäkuussa Itävallassa ottama uran ensimmäinen European Tour -kilpailun voitto ja miesten golfmaajoukkueen Saksassa heinäkuussa saavuttama historiallinen Euroopan mestaruus ovat asetettu ehdolle Urheilugaalan vuoden 2018 sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.

Mainiosti sunnuntaina päättyneellä ET-kaudella pelannut Korhonen oli voittoisassa Shot Clock Masters -turnauksessa Atzenbruggissa täysin omaa luokkaansa, sillä kisassa kakkoseksi sijoittunut Skotlannin Connor Syme jäi hänestä kuuden lyönnin päähän.

Korhonen ylsi myös ensimmäisen kerran urallaan Dubaissa käytyyn Euroopan kiertueen finaaliturnaukseen, ja sijoittui kauden Race to Dubai -rankingissa 46:nneksi.

Miesten EM-joukkue aiheutti heinäkuussa todellisen jymypaukun.

Miesten maajoukkue osoittautui Berliinin EM-turnauksessa voittamattomaksi yllettyään Suomen ensimmäiseen Euroopan mestaruuteen amatöörien arvoturnauksissa. Finaalikamppailussa Suomi kukisti moninkertaisen EM-kultamitalistin Englannin.

Äänestyksen ensimmäisessä vaiheessa on ehdolla yhteensä 35 sykähdyttävää urheiluhetkeä. Ensimmäinen äänestysvaihe jatkuu 2.12. saakka, jonka jälkeen alkaa top 10 -äänestysvaihe. Äänestää voit Urheilugaalan sivuilla.

Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki julkistetaan 17.1. 2019 Hartwall Areenalla Helsingissä pidettävässä Urheilugaalassa.